Survivor All Star: Μία αποχώρηση, ένα βραβείο Όσκαρ, ένα "πετσόκομα" και το... Χρυσό Κουφέτο του Μισθοφόρου

12.01.2023
Survivor All Star: Μία αποχώρηση, ένα βραβείο Όσκαρ, ένα "πετσόκομα" και το... Χρυσό Κουφέτο του Μισθοφόρου
Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν, τελικά, ο πρώτος παίκτης του Survivor All Star που επιστρέφει στην Ελλάδα, όμως στο χθεσινό επεισόδιο, πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, χωρίς καμία αμφιβολία.

Τελευταίο επεισόδιο για την εβδομάδα αυτή, χθες βράδυ, και είχαμε την πρώτη αποχώρηση. Ο πρώτος παίκτης που ψηφίστηκε ήταν, τελικά και αυτός που έφυγε. Ο Περικλής Κονδυλάτος φάνηκε ψύχραιμος λέγοντας πώς ακόμη ένας κύκλος, έστω και μικρότερος, έκλεισε, ενώ η στάση του απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο, που "το ήθελε πιο πολύ" και το ήξερε.

Πριν φτάσουμε στην ανακοίνωση του ονόματος, όμως, υπήρξε ένα αρκετά έντονο Συμβούλιο όπου ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε τον λόγο και αφού εξήγησε (ακόμη μία φορά) γιατί δεν ακολούθησε τη Βρισηίδα στην Ελλάδα (γιατί έχω "επάνω" μου πολλούς ανθρώπους, είπε συγκεκριμένα) άρχισε να κρίνει την Μπλε Ομάδα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να απαντά αναλόγως και να αποθεώνεται στο Twitter, μαζί με αμέτρητα tweets για την "οσκαρική" ερμηνεία του Professor!

Στο Συμβούλιο με αφορμή την αποχώρηση της Βρισηίδας, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε πολλούς από τους παίκτες αν ακολουθούσαν τη σύντροφό τους σε περίπτωση που εκείνη έφευγε με αυτό τον τρόπο από το παιχνίδι. Ο χρόνος σταμάτησε όταν η ερώτηση τέθηκε στον Κώστα Αναγνωστόπουλο (στο 13:40 του βίντεο το συγκεκριμένο σημείο) και εκείνος απάντησε τελείως αυθόρμητα λέγοντας " Γιώργο εγώ έχω καιρό να έχω γυναίκα, οπότε δεν ξέρω". Ξέσπασε στα γέλια ο Μισθοφόρος, "έκλαψαν" όλοι και στις δυο ομάδες "Ανοίγουν οι γραμμές", είπε ο Λιανός και η υπόθεση θύμησε Χρυσό Κουφέτο αφού ο Κώστας δήλωσε ότι πήγε στο παιχνίδι για να βρει γυναίκα! Με το καλό!

Ιδού το βίντεο και στη συνέχεια μερικά από τα απίθανα "χτυπήματα" στο Twitter.