My Style Rocks: Πρεμιέρα στις 16/1 με Καραβάτου στην παρουσίαση και Σκουλό, Παπαγεωργίου, Κουδουνάρη στην επιτροπή

11.01.2023
My Style Rocks: Πρεμιέρα στις 16/1 με Καραβάτου στην παρουσίαση και Σκουλό, Παπαγεωργίου, Κουδουνάρη στην επιτροπή
Τέλος τα ψέματα. Δόθηκε στη δημοσιότητα και η τελευταία ανακοίνωση σχετικά με τη σύνθεσητης κριτικής επιτροπής και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει επίσημα.

Ύστερα από φημολογία μηνών, το My style rocks επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με την Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση και τους Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη στην κριτική επιτροπή.

Από αυτή τη Δευτέρα (16/1/2023) και κάθε καθημερινή στις 5 το απόγευμα, η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδέχεται στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts!

Στα διαδικαστικά, θυμίζουμε ότι οι διαγωνιζόμενες θα καλούνται κάθε μέρα να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους σύμφωνα με διαφορετικά concept, ενώ στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας. Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σημειώνεται δε, ότι σε κάθε νέο κύκλο εμφανίσεων, μια fashionista θα κάνει την είσοδό της προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στην κριτική επιτροπή, πλάι στον Στέλιο Κουδουνάρη που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, θα έχουμε φέτος και έναν αέρα... GNTM από Σκουλό και Παπαγεωργίου. Οι τρεις μαζί θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους.


Ιδού το trailer και τα υπόλοιπα στη μικρή οθόνη, σύντομα