GNTM: Η Μαρίτα πήρε τη δουλειά, η Ειρήνη αποχώρησε αλλά οι κριτές "άστραψαν και βρόντηξαν"

29.11.2022
GNTM: Η Μαρίτα πήρε τη δουλειά, η Ειρήνη αποχώρησε αλλά οι κριτές "άστραψαν και βρόντηξαν"
Κάτι από Star Wars είχε η χθεσινή δομικασία για τα επίδοξα μοντέλα του GNTM αλλά τελικά δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαινόταν εξαρχής!

Την πρώτη αποχώρηση από την δεκάδα είχαμε χθες βράδυ (28/11/2022) στο GNTM και τα πράγματα όσο πηγαίνουμε προς το τέλος δυσκολεύουν.

Τα 10 κορίτσια που μπήκαν στη δοκιμασία αποχώρησης έστησαν τους δικούς τους Glam Wars, όμως το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε τους κριτές στο σύνολό του. Με άσχημα λόγια μίλησαν, γενικά, για τις προσπάθειες των κοριτσιών τόσο η Βίκυ Καγιά, όσο και ο Γιώργος Καράβας με τον Τάσο Σοφρωνίου ενώ τις ισορροπίες προσπάθησε να κρατήσει ο guest κριτής που ήταν για χθες ο επιτυχημένος μακιγιέρ Φρέντυ Καλομπράτσος.

Στη δοκιμασία “Glam War” τα 10 επίδοξα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν για τις ανάγκες μίας καμπάνιας κοσμημάτων, φορώντας ρούχα σε μεταλλικές αποχρώσεις και με φουτουριστικά σχήματα και όγκους. Στο κατά ‘άλλα σκοτεινό και γεμάτο καπνούς σετ, κάθε μοντέλο είχε δύο ράβδους «φωτόσπαθα» με τις οποίες έπρεπε να φωτιστούν σωστά και να αναδείξουν τα κοσμήματα της καμπάνιας. Η Μαρίτα πήρε τη δουλειά και ήταν το 10άρι του guest Φρέντυ Καλομπράτσου. Η Ειρήνη δεν κατάφερε να φωτίσει σωστά τα κοσμήματά της και γι’ αυτό αποχώρησε.

Ιδού όλες οι πόζες ξεκινώντας από το Νο1 της Μαρίτας και φτάνοντας στο Νο10 της Ειρήνης.

Για σήμερα, Τρίτη 29/11/2022 λοιπόν, πάμε με το Top 9 και ένα άκρως δημιουργικό concept με θέμα τη βιώσιμη μόδα. Τα κορίτσια θα συνεργαστούν με ανερχόμενους fashion designers και θα δημιουργήσουν ρούχα από υλικά όπως πλαστικές σακούλες και λαδόκολλα, και θα φωτογραφηθούν με αυτά. Ιδού μια πρώτη γεύση με τη συνέχεια στις 20:50 στο Star.