All Star Survivor: Η πρεμιέρα, οι παίκτες που υπέγραψαν και η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

29.11.2022
All Star Survivor: Η πρεμιέρα, οι παίκτες που υπέγραψαν και η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Λιανού
Ένας κύκλος θα κλείσει με αυτό το ξεχωριστό Survivor, όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει κι επίσημα. Αν υπάρξει επόμενος κύκλος, θα φανεί στην πορεία.

Πολύς ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ελληνικό All Star Survivor που η Acun Media οργανώνει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Το πρόσωπο που έχει συζητηθεί περισσότερο απ' όλα είναι ο Ντάνος, ή Γιώργος Αγγελόπουλος, αν προτιμάτε, τον οποίο λέγεται ότι θέλει διακαώς ο Acun (σε όποιον ρόλο), αλλά εκείνος δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται. Βέβαια μέχρι το τέλος θα δείξει.


Τι ξέρουμε μέχρι τώρα σίγουρα. Ξέρουμε ότι η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιανουαρίου και ότι ο Γιώργος Λιανός θα είναι παρουσιαστής. Σήμερα μάλιστα ο ίδιος έκανε και την πρώτη του ανάρτηση με κομμάτια από την προετοιμασία που κάνουν όλοι οι παίκτες που έχουν μπει στη διαδικασία.

Ποιοι θα είναι, όμως οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το ελληνικό All Star Survivor; Πολλά ονόματα ακούγονται, όμως ιδού τα επικρατέστερα, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου της εκπομπής "Super Κατερίνα" 15 άντρες και 13 γυναίκες έχουν ήδη υπογράψει. Συγκεκριμένα, οι κυρίες Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νικολέτα Μαυρίδη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου και οι κύριοι Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Ορέστης Τσάνγκ, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τριαντάφυλλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Αλέξης Παππάς λέγεται ότι βρίσκονται επίσης πολύ κοντά και θα κάνουν την εμφάνισή τους αργότερα.

"Έχουμε περισσότερους από όσους χρειαζόμαστε" είπε ο Γιώργος Λιανός για τους παίκτες που προετοιμάζονται χωρίς να δίνει, όμως, περισσότερες πληροφορίες.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για τον Τριαντάφυλλο, μάλιστα, απάντησε ότι δεν ξέρει κάτι, αλλά εύχεται να συμφωνήσει γιατί ο τραγουδιστής έχει "γράψει" στο Survivor.

Εν αναμονή λοιπόν.