Σασμός: Το γλέντι του γάμου Μαθιού και Βασιλικής έφερε αντιδράσεις αλλά και πολλή αγάπη για τον Αστέρη

08.11.2022
Σασμός: Το γλέντι του γάμου Μαθιού και Βασιλικής έφερε αντιδράσεις αλλά και πολλή αγάπη για τον Αστέρη
Ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής επισημοποιήθηκε με 20 χρόνια καθυστέρηση και οι φανς του ζεύγους χαίρονται πολύ, όμως, φαίνεται πως ούτε τον γάμο ούτε το γλέντι τους απόλαυσαν όπως θα ήθελαν. Αντίθετα, ο τρόπος με τον οποίο παρακολούθησαν τα ευχάριστα, μέχρι που τους εκνεύρισε!

Ο πολυαναμενόμενος γάμος της χρονιάς τελέστηκε. Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε "σφηνάκι" από το μυστήριο και χθες, το υπόλοιπο που οδήγησε και στο γλέντι, το οποίο θα συνεχιστεί και στο σημερινό επεισόδιο (8/11/2022), όπου, όπως φάνηκε από το trailer θα έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες που θα προκαλέσουν αναστάτωση.

Οι φανς χάρηκαν για το αγαπημένο τους ζευγάρι αλλά και ο αδελφός του γαμπρού είχε την... τιμητική του στο Twitter.

Σασμός: 200 επεισόδια σε 200 δευτερόλεπτα - Το βίντεο αναδρομή σε όλη την ιστορία από την αρχή της

Μπορεί να χάρηκαν για τον γάμο οι φανς, όμως, το μοντάζ τους δυσαρέστησε πολύ και δεν το έκρυψαν. Το γλέντι διακόπτονταν κάθε λίγο και λιγάκι και στο ενδιάμεσο προβαλλόταν σκηνές από άλλες ιστορίες, με τρόπο που διέλυε τη ροή... Οι αντιδράσεις δεν ήταν λίγες!!

Στο μεταξύ, στο σημερινό επεισόδιο, που θα ασχολείται και πάλι με το γλέντι θα έχουμε μία απρόσμενη άφιξη που θα παγώσει τους πάντες. Ο Παύλος και ο Ευθύμης φτάνουν στο κέντρο υποστηρίζοντας πως καλεσμένο είναι όλο το χωριό, άρα και οι ίδιοι! Τι θα συμβεί, θα το δούμε απόψε, όμως ιδού μια μικρή γεύση από τη στιγμή της άφιξης.

Παράλληλα, στο γλέντι θα δούμε τη Θοδώρα να συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της και η Νάντια ίσως βρίσκεται μπροστά στον άγνωστο πατέρα της! Η Σοφία ζητά από τον Αστέρη να ξεκόψει από τη Στέλλα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη και ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να πει στον Αστέρη το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα. Η Αργυρώ βασανίζεται από τις κοινές της αναμνήσεις με τον Αστέρη, και παίρνει μια παράτολμη απόφαση, φτάνει στο γλέντι και κοιτάζει από μακριά τον Αστέρη με τη Στέλλα. Η συνέχεια στις οθόνες μας το βράδυ.