GNTM: Μία επεισοδιακή αποχώρηση και ακόμη ένας καβγάς μεταξύ Βίκυς Καγιά και Γιώργου Καράβα

08.11.2022
GNTM: Μία επεισοδιακή αποχώρηση και ακόμη ένας καβγάς μεταξύ Βίκυς Καγιά και Γιώργου Καράβα
Τελικά, η δοκιμασία δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαινόταν αρχικά. Τα κορίτσια προσπάθησαν πολύ αλλά η Ζωή και η Γιέβα ήταν εκείνες που, σύμφωνα με τους κριτές, έδωσαν τις χειρότερες φωτογραφίες. Τελικά η 19χρονη φοιτήτρια από την Ουκρανία ήταν εκείνη που είδε την έξοδο, όμως η ίδια δεν δέχτηκε την απόφαση εύκολα και κατέρρευσε στο πλατό.

Χρησιμοποιώντας την εικαστική γλώσσα του κινηματογράφου ως αισθητική διαδρομή, η guest photographer Όλγα Τζίμου, κλήθηκε να αποτυπώσει τα συναισθήματα των μοντέλων σε ένα concept που σκοπό είχε να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν. Κορσέδες, μοναδικά κοσμήματα, μεγάλοι γιακάδες και φαντασμαγορικές περούκες της Βικτωριανής εποχής έφεραν το Bridgerton στον 21ο αιώνα. Τα κορίτσια από την άλλη πλευρά, κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε καμπάνια για προϊόντα ομορφιάς κρατώντας σύγχρονα props όπως blender, κινητά, πιστολάκια και φαγητά, στα χέρια τους ενώ την ίδια στιγμή να εκφράζουν και από ένα διαφορετικό συναίσθημα, όπως τους είχε κληρώσει.

Όλες προσπάθησαν όσο μπορούσαν, αλλά όπως φάνηκε, η Γρηγοριάννα ήταν εκείνη που πήρε του δουλειά εκφράζοντας, κατά τους κριτές, το συναίσθημα του τρόμου με τον καλύτερο τρόπο.

Στον αντίποδα, η Ζωή και η Γιέβα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες, μάλιστα όταν η δεύτερη άκουσε την απόφαση των κριτών που την έθετε εκτός παιχνιδιού, δεν άντεξε, και ξέσπασε σε κλάμματα.

"Περίμενα να φτάσω πολύ πιο μακριά, περίμενα τελικό. Πίστευα ότι θα μπορώ. Πίστευα ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δε θέλω να το πιστέψω ότι έχασα!", έλεγε κλαίγοντας η Γιέβα και όταν πήγε να χαιρετίσει τα άλλα μοντέλα κατέρρευσε με αποτέλεσμα να κλιθούν ειδικοί για τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, καταρρακωμένη, η νεαρή κοπέλα εξήγησε ότι έπαθε κρίση πανικού γιατί σκέφτηκε ότι η ζωή που την περιμένει έξω θα είναι δύσκολη και δε θα μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Η Βίκυ Καγιά την καθησύχασε και της υποσχέθηκε ότι θα τη βοηθήσουν όλοι για να βρει τον δρόμο της και να μη σταματήσει τις σπουδές της -και, φυσικά, αυτό μένει να φανεί στο μέλλον!

"Δεν έχεις δίκιο", "Εχω δίκιο"... Ατάκες που ακούσαμε από τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα σε μία ακόμη διαφωνία για τη φωτογραφία της Μαρίτας. Η Βίκυ επέμενε ότι "έχει ξαναδεί τη λήψη" της Μαρίτας και δεν έβλεπε πάθος πουθενά και ο Γιώργος επέμενε ότι δεν ισχύει αυτό!

Όσο για το σημερινό επεισόδιο; Ένας fashion ποδοσφαιρικός αγώνας είναι στο πρόγραμμα και μένει να δούμε ποιά θα βάλει γκολ και ποια θα... αποβληθεί, τελικά!