Είναι επίσημο: Το Maestro πάει Netflix - Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

08.11.2022
Είναι επίσημο: Το Maestro πάει Netflix - Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει ιστορία καθώς η τελευταία του σειρά, γίνεται η πρώτη ελληνική παραγωγή της οποίας τα δικαιώματα αγόρασε η δημοφιλής συνδρομητική πλατφόρμα, Netfix.

Η απίθανη είδηση ήρθε ενώ περιμένουμε να προβληθεί το τέταρτο από τα εννέα επεισόδια της σειράς που υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος είναι -όπως και σε όλες τις δουλειές του- πρωταγωνιστής.

Το Maestro του έλληνα δημιουργού αναμένεται να φτάεσει στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022, ενώ η παγκόσμα πρεμιέρα του έχει δρομολογηθεί για τις αρχές του 2023.

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε τα εξής: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι». Κι εμείς!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο WomenOnly: «Όταν γράφω δεν μπορώ να μένω ανέπαφος από καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μου»

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα που γυρίστηκε στους Παξούς και ξεκίνησε, όπως μας είπε ο ίδιος ο δημιουργός ως μια ρομαντική ιστορία που στην πορεία πήρε άλλο δρόμο. "Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις", θα είναι η περίληψη που θα διαβάζουν και στο Netflix για την πλοκή και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Όσο για το επόμενο επεισόδιο; Σε αυτό θα έχουμε ως αφηγήτρια τη Μαρία Καβογιάννη και θα μάθουμε την ιστορία της Μαρίας της, που είναι σίγουρο ότι θα μας συγκινήσει. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας και αποθεώθηκε ακόμη και από τον ίδιο τον Παπακαλιάτη. Ιδού μια πρώτη γεύση