Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος γιορτάζει σήμερα αλλά στο Twitter οι ευχές ήρθαν... μοιρασμένες

08.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος γιορτάζει σήμερα αλλά στο Twitter οι ευχές ήρθαν... μοιρασμένες
Η γιορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ σήμερα (8/11) και γιορτάζουν, μεταξύ άλλων οι Μιχάληδες! Ο Ταμπακάκης είναι ένας από τους αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού για φέτος αλλά δεν είναι ο μόνος.

Ο γοητευτικός Μιχαήλ Ταμπακάκης δεν έχει αναστατώσει μόνο τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο του Mega αλλά και όλο τον γυναικείο πληθυσμό που δεν χάνει επεισόδιο για επεισόδιο.

Οι ευχές, λοιπόν σήμερα έφτασαν από όλες τις κατευθύνσεις, κυρίως μέσω Twitter αλλά σε μεγάλο βαθμό ήταν μοιρασμένες μεταξύ εκείνου και ενός ακόμη γοητευτικότατου Μιχάλη του φετινού τηλεοπτικού τοπίου. Ο λόγος για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ή αλλιώς, εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο, αν προτιμάτε.

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής

Χρόνια πολλά κι από εμάς.

Όσο για το σημερινό επεισόδιο στο Μαύρο Ρόδο; Θα δούμε τον Πέτρο να καταφέρνει να μπει νύστα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ, φέρνοντάς την ακόμη μία φορά σε δύσκολη θέση. Παράλληλα η Αγγελική δέχεται την πρόταση του πρωτοπαλίκαρου του άντρα της (και διπλού πράκτορα, όπως προκύπτει) για να καλύψουν τα νώτα και των δύο και το θέμα είναι πώς θα εξελιχθεί αυτό στη συνέχεια γιατί ο Σταυρινός χαζός δεν είναι...