GNTM: Η αποχώρηση της Δέσποινας προκάλεσε αίσθηση, αλλά αυτή του Καράβα μεγαλύτερη

09.11.2022
GNTM: Η αποχώρηση της Δέσποινας προκάλεσε αίσθηση, αλλά αυτή του Καράβα μεγαλύτερη
Ένα από τα φαβορί έφυγε χθες από το ριάλιτι μοντέλων του Star, όμως όλος ο κόσμος μιλά για τον Γιώργο Καράβα που ύστερα από ακόμη έναν καβγά που είχε με τη Βίκυ Καγιά αποχώρησε για λίγα λεπτά από το πλατό.

Η δοκιμασία έβαλε τα κορίτσια στο γήπεδο, χθες βράδυ και το θέμα ήταν athleisure styling. Τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφήθηκαν από τον Χρήστο Θεολόγη με δημιουργίες @irene_angelopoulos_couture, sneakers και κάλτσες, μία από αυτές πήρε τη δουλειά, και μία... κόκκινη κάρτα.

Από τα 15 μοντέλα που διαγωνίστηκαν χθες, η Βικτώρια ήταν εκείνη που πήρε τη δουλειά με μια πόζα για την οποία συμφώνησαν και οι τρεις κριτές. Και το αναφέρουμε αυτό γιατί έχουμε την εντύπωση ότι ο όποιος καβγάς μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής (και ειδικά μεταξύ Καράβα και Καγιά) δεν είναι τόσο αυθόρμητος όσο επιχειρείται να φαίνεται.

Στην αντίπερα όχθη, τα δύο κορίτσια που, κατά τους κριτές, είχαν τις πιο αδύναμες λήψεις για την ημέρα ήταν η Ραφαέλα, που τελικά παρέμεινε στο παιχνίδι, και η Δέσποινα, η οποία, όπως εξηγησε, ήξερε ότι θα έφευγε, από τη σγιγμή που είδε τη φωτογραφία της στο πλατό.

Αυτή η αποχώρηση πραγματοποιήθηκε πολύ ομαλά όμως ήταν μια άλλη που συζητήθηκε πολύ -αν κι εμείς δεν είμαστε σίγουροι αν εμπίπτει στην κατηγορία του "έτυχε" ή του "πέτυχε". Anyway. Σε κάθε περίπτωση, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας διαφώνησαν αρκετά ακόμη μία φορά και μιλώντας για τη φωτογραφία της Κάτιας, οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά με αποτέλεσμα ο κριτής να αποχωρήσει για μερικές στιγμές από το πλατό. Ο Καράβας γύρισε, η κριτική δόθηκε, αλλά οι δυο τους συνέχισαν το "ματς" με έντονο τρόπο. "Προσπαθείς να επιβληθείς συνέχεια. Μου πηγαίνεις κόντρα", έλεγε η Καγιά "Δεν συμβαίνει αυτό", έλεγε εκείνος και ο Σοφρωνίου σε ρόλο διαιτητή

14 κοπέλες συνεχίζουν το ταξίδι προς τον τελικό και ιδού μια γεύση από το επεισόδιο της επόμενης Δευτέρας