Μαύρο Ρόδο: Η κίνηση που έκανε την Ελισάβετ να ζηλέψει και την Ντάλια από το "Πάρα Πέντε" να... ανακατευτεί

26.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Η κίνηση που έκανε την Ελισάβετ να ζηλέψει και την Ντάλια από το "Πάρα Πέντε" να... ανακατευτεί
Ο Πέτρος δεν λέει να φύγει από το χωριό και η εμφάνιση το πατέρα του περιπλέκει τα πράγματα, όπως, εξάλλου και η εμμονή της Όλγας να θεωρεί τους δυο τους ζευγάρι!

Από τα πάμπολλα σχόλια που είδαμε στο Twitter για το χθεσινό επεισόδιο της σειράς "Μαύρο Ρόδο" θα σταθούμε, σήμερα, σε αυτά που άντλησαν έμπνευση από το trailer του επόμενου. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν με αυτό, σήμερα!

Μεταξύ των όσων βλέπουμε, ο Λευτέρης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) έχει βγει από το νοσοκομείο και κάποια στιγμή -έχοντας μάλιστα την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) στο πλευρό του- συναντά τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκη) μαζί με την Όλγα (Ευθαλία Παπακώστα). Τα δυο παιδιά είναι πιασμένα χέρι χέρι, γεγονός στο οποίο εστιάζουν κόρη και πατέρας και σκοτεινιάζουν τα βλέμματα και των δύο. Ο Πέτρος το αντιλαμβάνεται και τραβάει άγαρμπα το δικό του. Οι τουιτεράδες, όμως, το γλέντησαν!

Ιδού το trailer και αμέσως μετά μερικές από τις αντιδράσεις που έφτασαν μέχρι και από την Ντάλια (Σμαράγδα Καρύδη) του αγαπημένου "Παρά Πέντε".

Βέβαια, οι χρήστες του Twitter εντόπισαν μία ακόμη επίμαχη σκηνή στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής, μια σκηνή στην οποία η Όλγα λέει στον Πέτρο ότι η Ελισάβετ είναι το κορίτσι του Γεράσιμου κι εκείνος δεν δείχνει να το χαίρεται και τόσο πολύ!

Εν αναμονή του επεισοδίου της Κυριακής, πάντως, επιστρέφουμε στο χθεσινό και στην αντίδραση των χρηστών του Twitter σχετικά με τη συγχώρεση που ζήτησε η Κασσιανή (Μυρτώ Αλικάκη). Δε φάνηκε να πείθει και πολύ κόσμο η καλόγρια.

Ως προς τα υπόλοιπα μέτωπα πάντως, στο επεισόδιο 13 που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή (30/10/2022) θα δούμε τον Θέμη Καστρινό (Λεωνίδας Κακούρης) επιτέλους επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει την ηγουμένη (Κατερίνα Διδασκάλου) να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες, αίτημα το οποίο εκείνη σκοπεύει να κάνει πράξη.

Στο μεταξύ, ο Σαράντος (Νίκος Γκέλια) παγιδεύει το Μήτσο (Ανδρέας Ζήκουλης) ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη (Λεωνίδας Μαράκης) και η Αλεξία (Νεφέλη Κουρή) αναγκάζεται να παραδεχτεί στη μητέρα της ότι ο πατέρας της βρίσκεται στην Γερακίανη.