GNTM: Δύο ακόμη οικειοθελείς αποχωρήσεις έκαναν έξαλλη τη Βίκυ Καγιά και έφεραν στο πλατό Κάτια Ταραμπάνκο και Γιάγκο Δράκο

25.10.2022
GNTM: Δύο ακόμη οικειοθελείς αποχωρήσεις έκαναν έξαλλη τη Βίκυ Καγιά και έφεραν στο πλατό Κάτια Ταραμπάνκο και Γιάγκο Δράκο
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις από το GNTM που έδωσαν το πρώτο "χτύπημα" στην παραγωγή. Η Εβελίνα και η Έφη έφυγαν για προσωπικούς λόγους από το παιχνίδι πριν καλά καλά ξεκινήσουν! Χθες (24/10/2022) είχαμε ακόμη δυο "κρούσματα"

Μία ακόμη οικειοθελής αποχώρηση ήταν αυτή της Αλεξίας Κούβελα από τη Θεσσαλονίκη[φωτό κάτω] Το plus size model ανακοίνωσε ότι φεύγει από το GNTM, στο οποίο προσπαθούσε να συμμετάσχει από το 2019 καθώς, αντίθετα με το τι πίστευε, δεν κατάφερε να ισορροποπήσει την παρουσία στης εκεί και τις υποχρεώσεις με την επιχείρησή της, το πρώτο plus size πρακτορείο στην Ελλάδα.

Μετά τη χθεσινή δοκιμασία που ήθελε τις διαγωνιζόμενες να φωτογραφίζονται πουλώντας καρπούζια και φτάνοντας στο πλατό με τη Νικόλ και τη Μικαέλα να διεκδικούν την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας η Βίκυ Καγιά (και όλοι οι κριτές) υπέστησαν σοκ ακούγοντας την πρώτη κοπέλα να λέει ότι αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος υγείας. "Δεν είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά δε θα είμαι εγώ καλά με τον εαυτό μου" εξήγησε η κοπέλα η οποία ήταν εμφανώς ταραγμένη. Άλλο τόσο -και περισσότερο- ταραγμένη, βέβαια ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία δυσαρεστήθηκε πολύ και δεν το έκρυψε.

«Είσαι από τα αγαπημένα μου κορίτσια και με πονάει αυτό. Δεν ξέρω αν είναι τόσο πολύ σοβαρό που πρέπει να αφήσεις το όνειρό σου. 2 μήνες έμειναν μόνο. Μου έχει χαλάσει όλη η διάθεση. Δεν ήθελα να φύγεις. Είχα μεγάλα όνειρα για εσένα», ανέφερε, μεταξύ άλλων απογοητευμένη η Βίκυ Καγιά και σταμάτησε τη διαδικασία στέλνοντας τα κορίτσια πίσω. Στη συνέχεια, βέβαια, κάλεσαν εκ νέου τη Νικόλ και την ξεπροβόδισαν με αγάπη ενώ οι ίδιοι συνέχισαν την κουβέντα και προβληματισμένοι από τις απανωτές αποχωρήσεις, αποφάσισαν να φέρουν στο παιχνίδι κορίτσια που αρχικά είχαν κόψει αλλά είχαν δυνατότητες.

"Παιδιά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κρατηθεί το επίπεδο υψηλά! Θα ξαναβάλουμε τα κορίτσια που είδαμε στις οντισιόν και θέλαμε να περάσουμε αλλά για κάποιους λόγους δεν τα κατάφεραν!", είπε η Βίκυ Καγιά και η ένταση δεν έλειπε.

Περιμένοντας τα νεότερα βέβαια οι τουιτεράδες έκαναν το hashtag #gntmgr πρώτο trend τις τελευταίες ώρες και τα μερικά από τα τιτιβίσματά τους ήταν επικά τόσο για τα κορίτσια κα τις αποχωρήσεις όσο και για την πρωταγωνίστρια του σόου, Βίκυ Καγιά!


Τα πράγματα δυσκόλεψαν και οι χρήστες του Twitter (με τεράστια δόση χιούμορ) "έφεραν" στο παιχνίδι την Κάτια Ταραμπάνκο και τον... Γιάγκο Δράκο

Εν αναμονή εξελίξεων πάμε στο επόμενο concept που θέλει τα κορίτσια σε αέρα Sex And The City. Ιδού μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο