Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος αρπάζει τον Πέτρο μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και ο Βίκος συμπράττει με την Κύρα

25.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος αρπάζει τον Πέτρο μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και ο Βίκος συμπράττει με την Κύρα
Η περιπέτεια υγείας του Λευτέρη δίνει ξανά τη δυνατότητα στον Πέτρο να μιλήσει στην Ελισάβετ όμως ο Γεράσιμος δεν συμφωνεί με τον τρόπο προσέγγισης και αντιδρά. Ένα κομμάτι μόνο από τα όσα δούμε σήμερα (25/10/2022) στο Μαύρο Ρόδο.

Ο Λευτέρης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του Πέτρου (Μιχαήλ Ταμπακάκης) και μαζί με την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και τον Γεράσιμο (Νίκος Κουκάς) τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Όσο πιο κοντά βρίσκεται στην Ελισάβετ, τόσο πιο έντονα συναισθήματα νιώθει και ψάχνει διαρκώς την ευκαιρία να την προσεγγίσει. Ο Γεράσιμος, όμως είναι σχεδόν πάντα εκεί, ανάμεσά τους

Στο αυριανό επεισόδιο, μία από τις σκηνές που αναμένονται με ανυπομονησία -μαζί με αυτή της πρώτης συνάντησης του Θέμη (Λεωνίδα Κακούρη) με την Ηγουμένη Φιλαρέτη (Κατερίνα Διδασκάλου)- είναι αυτή που την ώρα που ο Πέτρος κάνει ακόμη μία προσπάθεια να ανοίξει την καρδιά του στην Ελισάβετ, επεμβαίνει -κάπως βίαια, μάλιστα- ο Γεράσιμος!

Στα άλλα "μέτωπα", βλέπουμε τον Βίκο (Γιάννη Κουκουράκη) να μην έχει πάρει και πολύ καλά την απόφαση της Αγγελικής (Ηλέκτρα Νικολούζου) να χωρίσουν και για τον λόγο αυτό ζητά τη βοήθεια της Κύρας (Λουκία Παπαδάκη). Εκείνη, πιστεύοντας στην ειλικρίνεια των συναισθημάτων του συμφωνεί να κάνει ό,τι μπορεί για εκείνον και την κόρη της.

Την ίδια στιγμή, ο ξυλοδαρμός του Μπόγρη και η ενοχοποίηση του Σαράντου κάνουν την Ηγουμένη να νιώθει εκτεθειμένη, λόγω των συνομιλιών της και με τους δύο ενώ η Αλεξία συνεχίζει να ανησυχεί για τη μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της.