Σασμός: Η σκηνή με Αργυρώ και Αστέρη ξετρέλανε τους φανς, αλλά την τρόλαραν αλύπητα κιόλας

11.10.2022
Σασμός: Η σκηνή με Αργυρώ και Αστέρη ξετρέλανε τους φανς, αλλά την τρόλαραν αλύπητα κιόλας
Ο Αστέρης διέφυγε τον κίνδυνο αλλά η Αργυρώ ανησυχεί και το εκφράζει -με την ανάλογη αμηχανία- κάνοντας το Twitter να "ζωγραφίσει".

Ο έρωτας του Αστέρη με την Αργυρώ είναι ένα από τα κομμάτια που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού ενώ μεγάλη μερίδα του ανυπομονεί να τους δει ξανά μαζί.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο πλάνο και τα όσα είπαν μεταξύ τους έδωσαν έμπνευση στους χρήστες των social media που αντιμετώπισαν το ντουέτο τρυφερά αλλά και με μπόλικο χιούμορ.

Σε άλλες εξελίξεις, ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν μάταια να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου, την ίδια στιγμή που ο Αντώνης, στρέφει με ολοένα και περισσότερα στοιχεία τις υποψίες του επάνω στον Κώστα. Τα όσα του είπε η Άννα για τη μεταξύ τους συνάντηση του δίνουν ακόμη έναν λόγο παραπάνω.

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη, ο οποίος την επομένη έχει προβλήματα με την αστυνομία. Εν τω μεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για την σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος επιστρέφει στο Ηράκλειο, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη και έναν πιθανό κίνδυνο. Ο Μανώλης έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όρια του, ενώ η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα, με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.