Μαύρο Ρόδο: Οι φανς μετράνε αντίστροφα για τη σκηνή που ο Πέτρος βλέπει την Ελισάβετ χωρίς τα ράσα - Ιδού ένα sneak peak

11.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Οι φανς μετράνε αντίστροφα για τη σκηνή που ο Πέτρος βλέπει την Ελισάβετ χωρίς τα ράσα - Ιδού ένα sneak peak
Η Ελισάβετ και ο Πέτρος ζουν σχεδόν στο ίδιο σπίτι και μοιραία ο ένας πέφτει επάνω στον άλλο, γεγονός που εκείνος επιδιώκει με κάθε τρόπο και εκείνη προσπαθεί να αποφύγει -ή μήπως όχι;

Λίγο πριν πάρει το χρίσμα που τόσο επιθυμούσε από τα 12 της χρόνια όταν και κλείστηκε στο μοναστήρι, η Ελισάβετ δοκιμάζεται με τον πιο απρόσμενο -και ισχυρό- τρόπο.

Η παρουσία του Πέτρου στο σπίτι και στη ζωή της γενικότερα φαίνεται ότι κάνει τα πάντα άνω κάτω. Και η ζωή του Πέτρου, όμως, δείχνει να αναστατώνεται παρόμοια και μάλιστα προς μεγάλη του έκπληξη!

Η σειρά έχει κερδίσει ήδη το τηλεοπτικό κοινό παρότι οι αντιδράσεις για το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι των καναλιών έβαλαν "απέναντι" όλα τα δυνατά χαρτιά τους (βλ. "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1 και εξ ημισείας "Σασμό" και "Αυτή η Νύχτα Μένει" του Alpha) είναι έντονες.

Στο σημερινό (11/10/2022) επεισόδιο αναμένεται να δούμε τον Πέτρο να αναλαμβάνει όντως να επιθεωρήσει τις ζημιές στο μοναστήρι και την Ελισάβετ να εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της -χωρίς, όμως να την πολυπείθει. Η Πολυξένη είναι πολύ ανήσυχη γιατί νιώθει ότι η κόρη του άντρα της θα τη θεωρεί πάντα υπεύθυνη για τον χαμό της μητέρας της και, πάνω απ' όλα φοβάται ότι θα της πάρει την περιουσία.

Ο Λευτέρης υποδέχεται τους φίλους της προγονής του στο χοιροστάσιο και ο Θέμης ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες του ξενοδοχείου, ενώ ο Βίκος ωθεί τα πράγματα στα άκρα.

Εν αναμονή του σημερινού επεισοδίου, όμως, κάνουμε μια "βόλτα" στο Twitter και απολαμβάνουμε την ανυπομονησία των fans για τη σκηνή όπου η βγαίνοντας από το ντουζ που έκανε στο μπάνιο του σπιτιού της και μη φορώντας το μαντήλι στο κεφάλι της, ακόμη, θα πέσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πέτρο, ο οποίος μόλις γύρισε στο σπίτι και βγάζει το πουκάμισό του. Ηλεκτρισμός!

Ιδού ένα sneak peak όπως προβλήθηκε στην εκπομπή "Ελένη" και το trailer ολοκληρωμένο... Μετρά με αντίστροφα.