Λεωνίδας Κακούρης - Κατερίνα Διδασκάλου: Δούκας και Μυρσίνη ξανά μαζί - Η πρώτη κοινή ανάρτηση

03.10.2022
Λεωνίδας Κακούρης - Κατερίνα Διδασκάλου: Δούκας και Μυρσίνη ξανά μαζί - Η πρώτη κοινή ανάρτηση
Από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο. Οι δύο δημοφιλείς πρωταγωνιστές μαζί στο νέο τηλεοπτικό τους βήμα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα ακόμη μίας πολυαναμενόμενης σειράς του Mega φτάνει στο τέλος της σε λίγες ώρες. Σήμερα, Δευτέρα 3/10/2022 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς "Μαύρο Ρόδο", το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και έρχεται σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου, γνωστού μας από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο σκηνοθέτης, βέβαια, δεν είναι ο μόνος από τη μεγάλη αυτή επιτυχία του ΑΝΤ1 που θα βρεθεί στο συγκεκριμένο project. Η Κατερίνα Διδασκάλου (Μυρσίνη), ο Λεωνίδα Κακούρης (Δούκας), η Ελένη Καρακάση (Ρίζω), η Θεοφανία Παπαθωμά (Βιολέτα) και ο Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής) έχουν ήδη "φορέσει" τους νέους τους ρόλους.

Δυο λόγια για την υπόθεση

Η βασική ηρωίδα της σειράς είναι η 22χρονη Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) η οποία τα τελευταία 10 χρόνια ζει σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία ως δόκιμη μοναχή με την πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα να πλησιάζει. Λίγο πριν όμως, η τύχη θα φέρει στη ζωή της τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκη), φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη, ο οποίος θα ξυπνήσει τη γυναικεία της φύση φέροντάς την μπροστά σε ένα σταυροδρόμι που ούτε καν φανταζόταν. Τι θα κάνει άραγε; Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι η Ηγουμένη Φιλαρέτη, η σοφή γερόντισσα, με μία στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσες πιστές αποζητούν τη συμβουλή της.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ο Θέμης Καστρινός. Ο πατέρας του Πέτρου, ένα από τα πιο γνωστά αφεντικά της νυχτερινής διασκέδασης. Σκληρός, αμείλικτος, εύστροφος και τετραπέρατος.

Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ο Βίκος. Νονός της νύχτας, αδίστακτος φονιάς με πρόσωπο και συμπεριφορά που δεν μαρτυράει το παραμικρό από τη σκοτεινή του πλευρά. Είναι αποφασισμένος να αποκτήσει τον έλεγχο της νύχτας.

Η Ελένη Καρακάση είναι η Ευτυχία Δημακούλη. Η μητέρα του Γεράσιμου. Έχει το μαγειρείο του χωριού, από όπου όλοι περνούν για να ενημερωθούν. Έχει καημό με τον γιο της, που δεν βρίσκει ένα άλλο κορίτσι για να φτιάξει τη ζωή του.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι η Πολυξένη Βελιώτη. Η παράνομη σχέση της με τον Λευτέρη εξελίχθηκε σε γάμο. Όμορφη και θελκτική γυναίκα, δυναμική, εγωίστρια, χειριστική και φιλόδοξη. Στόχος της είναι μόνο τα χρήματα.

Το βασικό ζευγάρι των Άγριων Μελισσών θα ξαναβρεθεί μαζί τηλεοπτικά όμως δεν φαίνεται να έχει κοινά πλάνα, έτσι οι φανς θα πρέπει να αρκεστούν στην πόζα που μοιράστηκε πριν από λίγο ο Λεωνίδας Κακούρης στα social media.

Πρεμιέρα για το Μαύρο Ρόδο, σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα 3/10/2022 στις 22:30