Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης ήρθε και μαζί μεγάλες μπόρες

03.10.2022
Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης ήρθε και μαζί μεγάλες μπόρες
Η είδηση ότι ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας) τον οποίο είχαν όλοι για νεκρό εδώ και χρόνια, ζει τελικά, πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλο το χωριό και στο σπίτι των Βρουλάκηδων ειδικότερα, με τη Μαρίνα να έχει την πιο έντονη αντίδραση.

Η συγκίνηση για την επιστροφή Παύλου στον κόσμο των ζωντανών είνα μεγάλη αλλά η Μαρίνα συγκρούεται μαζί του καθώς αφενός δεν μπορεί να του συγχωρήσει -παρότι αντιλαμβάνεται τον λόγο για τον οποίο το έκανε- ότι του εγκατέλειψε μετά τον φόνο του άντρα της, αφετέρου ξέρει ότι ο ερχομός του στο χωριό θα φέρει μπελάδες (ακόμη και στην ίδια προσωπικά καθώς εκείνος δεν βλέπει με καλό μάτι τη σχέση της με τον Αντώνη και τη θέλει πάντα χήρα του ξαδέλφου του)

Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη, η οποίος δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει.

Ο Παύλος κάνει την εμφάνισή του ενώπιων του χωριού στην κηδεία του Άγγελου και ο Αστέρης παραδέχεται στη Βασιλική ότι αγαπάει ακόμη την Αργυρώ. Την ίδια ώρα, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Καλλιόπη στο γραφείο της Εισαγγελίας, όπου συναντά ύστερα από πολλά χρόνια την Αιμιλία Ξενάκη (Γιώτα Φέστα), πρώην σύζυγο του Παύλου, με την οποία, προφανώς έχουν... προϊστορία.

Ιδού το trailer για το σημερινό επεισόδιο και στη συνέχεια ένα πιο εκτενές για τα όσα θα δούμε γενικότερα όλη την εβδομάδα, με μια πρώτη ματιά και στον ερχομό του Γιώργου Γεροντιδάκη στο χωριό.