Γιώργος Γεροντιδάκης: Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό - Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:34
1/8

Γιώργος Γεροντιδάκης: Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό - Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η "μετακίνηση" του Γιώργου Γεροντιδάκη προς την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του Alpha ήταν γνωστή. Τώρα έχουμε και την πρώτη εικόνα.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς Σασμός ολοκληρώθηκε (παρά τις γκρίνιες των φανς) και οι Άγριες Μέλισσες έριξαν οριστικά αυλαία ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που ήταν ένα από τα κορυφαία πρόσωπα της σειράς με τον Μελέτη του, πήρε "μετεγγραφή" για τον Σασμό του Alpha όπου ξεκίνησε ήδη γυρίσματα

Στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τους νέους του συνεργάτες βλέπουμε τον ηθοποιό μαζί με την Δανάη Παππά (Θεοδώρα) και την Νεκταρία Γιαννουδάκη, που υποδύεται στην σειρά την μητέρα της Στέλλας.

 

Όσο για τον ρόλο του που αναλαμβάνει στον Σασμό ο Γεροντιδάκης; Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν νεαρό και γοητευτικό αστυνομικό που έρχεται στην Άνω Ποριά και θα ταράξει τις ζωές πολλών πρωταγωνιστών. Η Θεοδώρα, όπως φαίνεται, θα έρθει πιο κοντά του. Αναμένουμε!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ