Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Κατσαούνη μετά την αποβολή, οι νέοι υποψήφιοι και το spoiler για την αποχώρηση

10.05.2022
Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Κατσαούνη μετά την αποβολή, οι νέοι υποψήφιοι και το spoiler για την αποχώρηση
Σε ακραία σημεία φτάνουν οι σχέσεις μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ πριν από λίγες μέρες είχαμε και την πρώτη αποβολή -τη στιγμή, βέβαια, που ο κόσμος αναρωτιέται γιατί δεν υπήρξαν κι άλλες.

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί μεταξύ των παικτών του Survivor βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη και, μάλιστα, συχνά πυκνά ξεφεύγουν σε επικίνδυνα σημεία. Ένα τέτοιο στοίχησε στον Κώστα Κατσαούνη την παραμονή του στο παιχνίδι. Κάποια λόγια που είπε ο Τάκης Καραγκούνιας έβγαλαν τον Θεσσαλό εκτός εαυτού και κινήθηκε επιθετικά απέναντι του συμπαίκτη του με σκοπό να τον κλωτσήσει -μπορεί να το έκανε κιόλας.

«Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή», είπε ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνοντας στη συνέχεια ότι ο Γιώργος Κατσαούνης είχε παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών, οπότε η απόφαση της παραγωγής ήταν να μη συνεχίσει -πράγμα που έγινε. Ο Τσάκα Τσούκας αποχώρησε από το παιχνίδι και επέστρεψε στην Ελλάδα όμως δεν ήταν λίγος ο κόσμος στο Twitter που απόρησε γιατί η παραγωγή ήταν τόσο αυστηρή (και καλά έκανε, αυτό δεν τείθεται προς συζήτηση) ως προς το θέμα του Κατσαούνη, αλλά λίγες μέρες νωρίτερα, όταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας αρπάχτηκαν πολύ σοβαρά μέσα στο Συμβούλιο δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο. Έλα ντε, αναρωτιόμαστε κι εμείς!

Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται.

Ο Γιώργος είναι εκτός παιχνιδιού και έκανε ήδη την πρώτη ανάρτησή του στα social media. "💙Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικα. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το επάθλο για εμένα είστε εσείς...♥️ ΛΟΧΑΓΌΣ", γράφει πλάι στη φωτογραφία που μοιράστηκε.

Στο μεταξύ, για την εβδομάδα αυτή, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα και ο Απόστολος από τους Κόκκινους, ενώ από τους Μπλε ο Άρης και ο Κωνσταντίνος.

Τι θα αποφασίσει, άραγε το τηλεοπτικό κοινό; Αύριο (11/5/2022) η απάντηση, όμως τα spoilers συγκλίνουν προς ένα όνομα και αυτό είναι του Απόστολου Ρουβά. Φαίνεται πως ο έλληνας σεφ έχει χάσει μεγάλο κομμάτι της δυναμικής του τον τελευταίο καιρό ενώ αντίθετα οι "αντίπαλοί" του, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κερδίζουν διαρκώς έδαφος.