Σασμός: Ο Αστέρης κλαίει στην αγκαλιά της γιαγιάς Ειρήνης, όμως άλλη είναι η σκηνή που περιμένουν σήμερα πως και πως οι fans

11.05.2022
Σασμός: Ο Αστέρης κλαίει στην αγκαλιά της γιαγιάς Ειρήνης, όμως άλλη είναι η σκηνή που περιμένουν σήμερα πως και πως οι fans
Ένα πολύ έντονο, συναισθηματικά, επεισόδιο περιμένουμε σήμερα (11/5/2022) στη δημοφιλή σειρά του Alpha και παρόλο που αυτό αφορά στις εξελίξεις σε πολλά μέτωπα, ένα φαίνεται ότι ένα είναι το σημείο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των θαυμαστών της.

Στo trailer που είδαμε χθες για το σημερινό επεισόδιο, η σκηνή, που χωρίς αμφιβολία κέντρισε το ενδιαφέρον -και προκάλεσε το δάκρυ μας- ήταν αυτή στην οποία είδαμε τον Αστέρη να κλαίει στην αγκαλιά της γιαγιάς Ειρήνης, ζητώντας τη συγχώρεσή της -υπό το βλέμμα, μάλιστα, της παπαδιάς.

Κι όμως, δεν ήταν αυτή η σκηνή που "συζητήθηκε" περισσότερο στο Twitter, αλλά αυτή που οι φανς υποψιάζονται/ελπίζουν να δουν μεταξύ των αγαπημένων του πρωταγωνιστών, της Βασιλικής και του Μαθιού.

Το θέμα της πατρότητας του Νικηφόρου είναι, επίσης ένα από τα φλέγοντα της περιόδου και όλα δείχνουν ότι υπάρχει, όντως, μία πιθανότητα ο νεαρός να είναι παιδί του Μαθιού και όχι του Στεφανή. "Οι αμφιβολίες για την πατρότητα του Νικηφόρου δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία, μία νύχτα του παρελθόντος θα ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά", διαβάζουμε στην ενημέρωση του σταθμού σχετικά με το επεισόδιο που έρχεται, όμως στο trailer δεν υπήρξε ούτε hint.

Με αγωνία, λοιπόν, μία χρήστης του Twitter ρώτησε απευθείας τον Alpha και πήρε απάντηση! Ναι, σήμερα θα δούμε σκηνή flashback (και άρα, ίσως, πάρουμε και απαντήσεις)

Εν αναμονή, ιδού ένα sneak preview από το σημερινό επεισόδιο όπου η Αργυρώ -με έντονες τις τύψεις στην καρδιά της- ρωτά τον Σταύρο αν είναι ευτυχισμένος μαζί τους.

Σε ένα ακόμη sneak preview από το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τον Αντώνη να μοιράζεται με τη Μαρίνα τις αγωνίες και τις σκέψεις του για τον Γεράσιμο. Και εκείνη, χωρίς να το καταλάβει, του δίνει μερικά στοιχεία που κάποια στιγμή θα του ανοίξουν τα μάτια.