Σασμός: Ώρα μηδέν για τη δίκη του Αστέρη - Τα δύο στρατόπεδα ετοιμάζονται για την πρώτη μάχη

11.04.2022
Σασμός: Ώρα μηδέν για τη δίκη του Αστέρη - Τα δύο στρατόπεδα ετοιμάζονται για την πρώτη μάχη
Μια μικρή γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό (11/4/2022) επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha.

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και οι αντίδικοι οργανώνουν τις κινήσεις τους. Η Στέλλα ζητά τη βοήθεια του Καραπάνου σε μια ύστατη προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Εκείνος, βέβαια, ζητά αντάλλαγμα. Το θέμα είναι αν τα καταφέρει!

α

Ο Μανόλης, ο Νικηφόρος και τα κορίτσια τους συζητούν για τη δίκη λίγο πριν τ' αγόρια επιστρέψουν στο χωριό για τη δίκη. Ο Μανόλης λέει ότι δεν θέλει να πάει, όμως η Τζένη του το ζητά σαν χάρη και μάλλον θα αλλάξει γνώρμη, ενώ θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει.

Ο Σταύρος στηρίζει την Αργυρώ και ο Αντώνης τη Μαρίνα, όπως μπορούν και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή ενώ την ίδια στιγμή ο Καραπάνος θέλει να κάνει "τσιράκι" του τον Γεράσιμο και του κάνει μια δελεαστική πρόταση. Θα υποκύψει, άραγε;

Στο σπίτι των Σταματάκηδων, ο Μαθιός, η Στέλλα και η Καλλιόπη προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης φτάνει, όμως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν!