Stranger Things: Ήλθε το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου και είναι τρομακτικό!

14.04.2022
Stranger Things: Ήλθε το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου και είναι τρομακτικό!
Πριν από τρία χρόνια, το Stranger Things κατάφερε να σοκάρει τους θεατές με το φινάλε της 3ης σεζόν και άφησε τους fans να αναρωτιούνται: Πού πηγαίνει η σειρά από εδώ και πέρα; Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η 4η σεζόν του της σειράς οι fans θέλουν απελπισμένα να μάθουν τι θα ακολουθήσει.

Η 3η σεζόν έδωσε στους fans πολλά από τα πράγματα που ήλπιζαν, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδόν ρομαντικού στιγμιότυπου με την Joyce και τον Hopper. Αλλά η πιθανή σχέση τους εκτροχιάστηκε στο τελευταίο επεισόδιο όταν ο Hopper θυσιάστηκε για να κλείσει την τρύπα στο Upside Down που δημιούργησαν οι Ρώσοι κάτω από το Starcourt Mall.

Καθώς οι Joyce, Jonathan, Will και Eleven έφυγαν από την πόλη στο τέλος της σεζόν, οι τίτλοι του τέλους κύλησαν. Όμως η σειρά δεν είχε τελειώσει και οι θεατές βρέθηκαν σε μια ρωσική στρατιωτική βάση, όπου δοκιμαζόταν μια νέα τρύπα στο Upside Down. Καθώς οι στρατιώτες περνούσαν από ένα κελί, συζητούσαν για τον «The American» μέσα. Αυτό οδήγησε σε μια τεράστια θεωρία των fans ότι ο Hopper είχε επιζήσει από την έκρηξη του Starcourt, για να σωθεί από το Upside Down από επιστήμονες της ΕΣΣΔ στην Καμτσάτκα, μια απομονωμένη χερσόνησο στην περιοχή της Άπω Ανατολής της Ρωσίας.

Από τότε επιβεβαιώθηκε ότι ο Hopper είναι στην πραγματικότητα ακόμα ζωντανός. Αλλά αυτό δεν αποτρέπει τους fans από το να ψάχνουν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν. Επιπλέον, τα νέα κάστινγκ για τη τέταρτη σεζόν υποδηλώνουν επίσης ότι ο Hopper δεν είναι ο μόνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το νέο κύκλο.

Στις 12 Απριλίου, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα πλήρες τρέιλερ διάρκειας τριών λεπτών για το πρώτο μέρος του Stranger Things 4. Είδαμε πολλά. Από το Underground στο Upside Down μέχρι τον Max στον τάφο του Billy, υπήρχαν τόσα πολλά θέματα να ασχοληθούν οι fans:

Η οικογένεια Byers/Hopper μεταφέρθηκε στην Καλιφόρνια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ως μέρος του προγράμματος προστασίας μαρτύρων.

Η Eleven δεν έχει πλέον τις δυνάμεις της. Την απομακρύνουν και φαίνεται ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να τις φέρει πίσω. Η Ρωσία έχει τα δικά της προβλήματα με το Upside Down. Το Mind Flayer έχει πλέον ανθρώπινο σώμα.

Η τέταρτη και προτελευταία σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαίου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου.

Ιδού και μετράμε αντίστροφα.