Γη της Ελιάς - Spoiler: Αποκαλύφθηκε ο συνδετικός κρίκος για την άγνωστη σχέση μεταξύ Μαρίας και Αντιγόνης

14.04.2022
Γη της Ελιάς - Spoiler: Αποκαλύφθηκε ο συνδετικός κρίκος για την άγνωστη σχέση μεταξύ Μαρίας και Αντιγόνης
Μία πολύ γνωστή και δημοφιλής ηθοποιός εντάσσεται στο καστ της δημοφιλούς σειράς του Mega και αναμένεται να ρίξει φως σε ένα από τα σημεία που έχουν ξαφνιάσει ιδιαίτερα τους θαυμαστές της.

Έχουμε ήδη δει ότι η Μαρία και η Αντιγόνη γνωρίζονται -προφανώς εδώ και πολλά χρόνια- χωρίς, όμως να έχει αποκαλυφθεί η φύση της σχέσης και της γνωριμίας τους.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" σήμερα το πρωί, ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler που αφορά στις δυο γυναίκες αποκαλύπτοντας την ταυτότητα ενός νέου προσώπου που εισβάλει στη σειρά. Πρόκειται για τη Νίκη Παλληκαράκη, η οποία θα υποδυθεί τον ρόλο της ποινικολόγου και χήρας Φανής Αναστασίου που κρύβει πάρα πολλά μυστικά ένα από τα οποία και η σχέση που ενώνει τις δυο γυναίκες.

Ο Αλέξης Μίχας δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία σήμερα όμως από άλλα spoilers έχει γίνει γνωστό ότι η Μαρία είναι παλιά φίλη της μητέρας της Αντιγόνης εξ ου και τη στήριξε πολύ όταν εκείνη έμεινε έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία. Η Μαρία τη βοήθησε να σπουδάσει (αυτό το έχουμε ακούσει ήδη) και φρόντισε ώστε το παιδί να δωθεί σε μια καλή οικογένεια.

Επιπλέον, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Μάνος θα μάθει το μεγάλο μυστικό της αδελφής του, αφού έχει αναθέσει σε ιδιωτικό ντετέκτιβ να την "ψάξει", όμως ακόμη δεν έχει αποφασίσει πώς θα την αντιμετωπίσει.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο:

Ο Στάθης γίνεται πυρ και μανία με την επίθεση του Στέφανου στην Εύα, αλλά τα χειρότερα θα έρθουν όταν λάβει την αγωγή διαζυγίου και συνειδητοποιήσει πως η Αρετή τα θέλει όλα. Η κίνηση του Αποστόλη να κυκλοφορήσει με τη Σοφία θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η Ευτυχία αντί για ζήλια καταλήγει να νιώθει θυμό. Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει. Ο Ιάκωβος παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά, αλλά το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.