Γη της Ελιάς: Η Αρετή χαστουκίζει την Εύα και το Twitter θυμάται τη... Δυναστεία

05.04.2022
Γη της Ελιάς: Η Αρετή χαστουκίζει την Εύα και το Twitter θυμάται τη... Δυναστεία
Οι φανς του ζευγαριού Φίλιππου - Βασιλικής πανηγυρίζουν σήμερα μετά τη μεγάλη επιτυχία του Λυκούργου στο δικαστήριο και την ίδια στιγμή είναι έξαλλοι με τον Στέφανο που επιτέθηκε λεκτικά στην αδελφή του και σωματικά στον άντρα της. Το "γλέντι", όμως, στο Twitter έγινε για μία σκηνή στα "προσεχώς".

Μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου τα δύο trailer που κυκλοφόρησαν έδωσαν μια πολύ καλύ γεύση για το τι περιμένουμε σήμερα [5/4/2022] αλλά και την απαραίτητη τροφή στους τουιτεράδες.

Η Αρετή μαθαίνει από τη Χρυσούλα ότι η Εύα είναι η γυναίκα με την οποία "τραβιέται" ο Στάθης και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει στα ίσια -όπως μόνο εκείνη ξέρει. "Μπουκάρει" στο σπίτι της λοιπόν και αφού της λέει ότι ο μεγάλος έρωτας του άντρα της ήταν ανέκαθεν η Ιουλία Βρεττάκου, ό,τι κι αν κάνει, της τονίζει ότι ο Στάθης την κοροϊδεύει περνώντας την ώρα του μαζί της και όταν η Εύα της λέει -μιλώντας της στον πληθυντικό σε αντίθεση με εκείνη- να φύγει από το σπίτι της και ό,τι έχει να πει να το πει με τον άντρα της, η Αρετή τη χαστουκίζει!

Αυτό ήταν! Οι τουιτεράδες "πήραν αμπάριζα και βγήκαν". Από Krystle και Alexis μέχρι Will Smith είχε ο "μπαχτσές" και αυτό ήταν μόνο με το τρέιλερ! Σήμερα το βράδυ η "γιορτή" θα συνεχιστεί, προφανώς. Μέχρι τότε, ιδού μερικά από τα "χτυπήματα" που ξεχωρίσαμε.

Όσο για το σημερινό επεισόδιο; Ιδού μια γεύση του τι να περιμένουμε το βράδυ:

Η συνάντηση της Αντιγόνης με τη Μαρία αφήνει αναπάντητα ερωτήματα για μια ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ τους στο παρελθόν. Οι δυο γυναίκες αναφέρονται με μισόλογα σε κάτι που έχει συμβεί και έχει σημαδέψει τη ζωή της Αντιγόνης. Η Χάιδω, εξοργισμένη από αυτά που της είπε η Μέλπω, βρίζει τον Λυκούργο και τον διώχνει από το σπίτι της. Εκείνος ζητά εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται όσα ειπώθηκαν και βγάζει τη Χάιδω τρελή. Στο μεταξύ, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της. Θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια, ίσως και στη φυλακή. Σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία του αδελφού της, η Ιουλία κάνει συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία. Η Ιουλία εκφράζει τη διαφωνία της και τους απειλεί πως θα τα πει όλα στη Μυρτάλη.