Σασμός: Ο Σταύρος φίλησε την Αργυρώ και το Twitter αντέδρασε έντονα - όχι, όμως, με την καλή έννοια!

05.04.2022
Σασμός: Ο Σταύρος φίλησε την Αργυρώ και το Twitter αντέδρασε έντονα - όχι, όμως, με την καλή έννοια!
Οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς του Alpha έδωσαν στην πρωταγωνίστριά τους έναν νέο έρωτα πολύ σύντομα μετά την τραγική εξέλιξη της καρμικής σχέσης της με τον Αστέρη.

Ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς "Σασμός" τελείωσε και οι φανς φαίνονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι αν κρίνουμε από τα "χτυπήματα" στο Twitter.

Κεντρικό σημείο της πλοκής το πρώτο φιλί που αντάλλαξαν ο Σταύρος με την Αργυρώ το οποίο περιμέναμε μεν, δεν έπεισε δε!

Η χημεία του νέου ζευγαριού τείθεται υπό μεγάλη αμφισβήτηση από την πρώτη, κιόλας, στιγμή, ενώ το απόλυτο "δέσιμο" της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη (Αργυρώ) με τον Ορφέα Αυγουστίδη (Αστέρη) δεν βοηθά καθόλου!

Το φιλί δεν έπεισε ενώ η σκηνή της Αργυρώς που βλέπει τη φωτογραφία του Αστέρη και εμφανώς "λυγίζει" στο trailer του αυριανού επεισοδίου κάνει τη σύγκριση ακόμη πιο... άνιση!

Ιδού μερικά από τα τιτιβίσματα που ξεχώρισαν ενώ στη συνέχεια μια ιδέα του τι να περιμένουμε στο αυριανό επεισόδιο [5/4/2022]

Τι θα δούμε στο αυριανό [5/4/2022] επεισόδιο:

Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ. Τα πράγματα, όμως, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα, και η Στέλλα καλείται να λάβει μια επώδυνη απόφαση. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικάνου είναι ψεύτικη. Η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…