Survivor: Οι υποψήφιοι, η μεγάλη έκπληξη και το spoiler για την αποχώρηση

22.03.2022
Survivor: Οι υποψήφιοι, η μεγάλη έκπληξη και το spoiler για την αποχώρηση
Η πρώτη διαδικασία υποψηφιοτήτων μετά την ανάμειξη των ομάδων είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι ισορροπίες φαίνεται ότι είναι κάπως δύσκολο να κρατηθούν πια ενώ οι Μπλε και οι Κόκκινοι έχουν από δύο δικούς τους στον "τάκο".

Αυτή η εβδομάδα έβγαλε αρχικά δυο κόκκινους υποψήφιους αφού στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας οι Μαχητές αποδείχτηκαν πιο δυνατοί. Ο Ανδρέας ήταν εκείνος που ψηφίστηκε από τους Διάσημους και ο Κατσαούνης που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τη Μυριέλα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στη ρεβάνς ήταν οι Κόκκινοι που προέκυψαν πιο δυνατοί και οι Μπλε αναγκάστηκαν να πάνε στην κάλπη όπου, όλως παραδόξως, ύστερα από πολλές εβδομάδες, ο παίκτης που ψηφίστηκε ήταν ο Τάκης και όχι ο Σπύρος, ο οποίος όμως είναι τελικά υποψήφιος αφού τον "έδωσε" ο Άρης, ως νικητής της ατομικής ασυλίας.

Αυτά τα τέσσερα ονόματα κλήθηκαν να ψηφίσουν οι φανς του Survivor αυτή την εβδομάδα και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα στείλουν, τελικά, στο σπίτι του. Εμείς ακόμη δεν θα δούμε το αποτέλεσμα, όμως, τα spoilers έχουν ήδη μιλήσει.

Σύμφωνα με τα spoilers αυτά, λοιπόν, και παρά το τι νομίζουν οι περισσότεροι που περιμένουν να φύγει ο Τάκης ύστερα από τόσες εντάσεις τις οποίες έχει προκαλέσει, τελικά, φαίνεται ότι εκείνος που θα αποχαιρετήσει αυτή την εβδομάδα το Survivor θα είναι ο Ανδρέας.

Αναμένουμε τις εξελίξεις και προς το παρόν ιδού το trailer του επόμενου επεισοδίου: