Survivor: Τεράστια έκπληξη η χθεσινή αποχώρηση - Η αντίδραση της Μυριέλλας και η αφιέρωση του Απόστολου Ρουβά στον Σάκη [video]

03.02.2022
Survivor: Τεράστια έκπληξη η χθεσινή αποχώρηση - Η αντίδραση της Μυριέλλας και η αφιέρωση του Απόστολου Ρουβά στον Σάκη [video]
Τελικά δεν αποχώρησε ο Κώστας Κατσαούνης αλλά η Άσπα Πρεδάρη.

Τελικά το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τον Κώστα Κατσαούνη και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη και να διώξει την Άσπα, η οποία έδειξε -όπως και όλοι οι άλλοι- μεγάλη έκπληξη με το άκουσμα του αποτελέσματος.

Η παίκτρια των Μπλε είπε πως "όλα για κάποιον λόγο γίνονται", παραδέχτηκε ότι πήρε πολύ αγάπη και από τις δυο ομάδες, ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Την ίδια στιγμή, η έκπληξη όλων -και ιδιαίτερα της Μυριέλλας- στο άκουσμα του ονόματος της Άσπας από τον Γιώργο Λιανό ήταν τεράστια καθώς, προφανώς, περίμεναν ότι θα έφευγε ο Γιώργος. Η Μυριέλλα, μάλιστα πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος είχε δηλώσει με πάθος ότι η αποχώρηση του παίκτη των Μπλε θα έκανε καλό και στη δική της ομάδα. Στα βίντεο στη συνέχεια η αποχώρηση και οι δηλώσεις της Μυριέλλας (μεταξύ άλλων) σχετικά με την αποχώρηση.

Η αφιέρωση στον Σάκη

Μετά τη νίκη του Απόστολου απέναντι στον Γιάννη, ο σεφ και παίκτης των Κόκκινων θέλησε να κάνει μια προσωπική αφιέρωση στον αδελφό του ενώ με μεγάλη συγκίνηση εξέφρασε τι νιώθει για εκείνον.

«Θέλω να κάνω μία αφιέρωση στον αδερφό μου. Από μικρό παιδί με προστάτευε, με καθοδηγούσε και είναι το παράδειγμά μου για τη ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Απόστολος ενώ αμέσως μετά όλοι οι συμπαίκτες του φώναξαν μαζί ένα δυνατό «Σάκηηηηη», με τον Άρη Σοϊλέδη να «αντιδρά» με πολύ χιούμορ στο τέλος. «Το ότι θα γινόμουν "Ρουβίτσα" στο Survivor, δεν το περίμενα», είπε ο ποδοσφαιριστής.

Ιδού το απόσπασμα, ενώ περιμένουμε και μία κάποια αντίδραση από τον Σάκη!