Σασμός: Η Θοδώρα γίνεται μια άλλη και ο Άγγελος ανακαλύπτει ότι είναι ένας Βρουλάκης [sneak preview]

01.02.2022
Σασμός: Η Θοδώρα γίνεται μια άλλη και ο Άγγελος ανακαλύπτει ότι είναι ένας Βρουλάκης [sneak preview]
Ο θάνατος του Πετρή έχει πυροδοτήσει πολλές και έντονες εξελίξεις σε όλες τις οικογένειες στην 'Ανω Ποριά. Ας πάρουμε μια γεύση του τι περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο (1/2/2022)

Η Στέλλα επισκέπτεται για πρώτη φορά τον Αστέρη στη φυλακή, του λέει ότι ανέλαβε την υπεράσπισή του και προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε, όμως εκείνος της δηλώνει με πάθος ότι έχει ομολογήσει και δεν θέλει να τον υπερασπιστεί κάποιος.

Η Θοδώρα εξομολογείται στη μητέρα της τις ενοχές που την βαραίνουν και της εξομολογείται ότι θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τον φόνο του Πέτρου. Η μητέρα της βλέπει πόσο πολύ αγαπούσε τον Πέτρο και προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Της υπενθυμίζει επίσης πως στάθηκε δίπλα στο Γιώργη όταν αυτός τους είπε ότι χρεοκόπησε και της μιλάει για την ανησυχία του Μανόλη. Η Θοδώρα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ζητάει για πρώτη φορά από τη μητέρα της να πει στον Μανόλη να την επισκεφτεί.

Ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη και παρά τις στεναχώριες βρίσκουν όμορφα πράγματα να μοιραστούν. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, να παραμείνει στο χωριό όσο κρατάει η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών και να πηγαίνει στο αλουμινάδικο για να βοηθήσει τον Μαθιό στη δουλειά.

Σασμός: Καρέ καρέ η συγκλονιστική σκηνή με την συνάντηση Μαρίνας - Αστέρη στην φυλακή

Ο Άγγελος πηγαίνει να πάρει τη λύρα του Πέτρου και από μια φωτογραφία του πατέρα του (του πατέρα ΤΟΥΣ) βρίσκεται χωρίς να το έχει καν φανταστεί μπροστά στην αλήθεια... Η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα: Θέλει να δει την Αργυρώ!