Survivor: Ο Βαλάντης προκάλεσε τα κλάματα της Ευριδίκης και βγήκε υποψήφιος - Μείον τρεις παίκτες οι Μαχητές [video]

17.01.2022
Survivor: Ο Βαλάντης προκάλεσε τα κλάματα της Ευριδίκης και βγήκε υποψήφιος - Μείον τρεις παίκτες οι Μαχητές [video]
Τρομέρες εντάσεις ακόμη μία φορά στο Συμβούλιο του Νησιού με την Μπλε ομάδα να μετρά ήδη τρεις απώλειες και να περιμένει "νέο αίμα".

Μια πολύ ιδιαίτερη ανακοίνωση είχαμε χθες από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος ενημέρωσε τις δυο ομάδες ότι ο Θανάσης Μπέλλος, ο Σταμάτης Καλαφατάς και η Κρυσταλία Κουτσιμάνη αποχώρησαν από το παιχνίδι -οι μεν δυο πρώτοι καθώς δεν ένιωθαν ότι άντεχαν άλλο, η δε τρίτη με εντολή γιατρού πια.

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε επίσης ότι ήδη στο νησί βρίσκονται νέοι παίκτες έτοιμοι να ενσωματωθούν με την ομάδα, σε κινήσεις που θα γίνουν άμεσα.

Ως προς το αγώνισμα, οι Μπλε κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας την προσωπική ασυλία για τους Κόκκινους. Και κάπως έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού όπου τα πράγματα ξέφυγαν όταν η Ευρυδίκη άρχισε να κλαίει εξαιτίας του Βαλάντη. Φαίνεται ότι ο τραγουδιστής κάτι της είπε σχετικά με ένα πολύ ευαίσθητο για εκείνη θέμα και την τάραξε πολύ. Στο πλευρό της Ευρυδίκης στάθηκαν όλοι οι συμπαίκτες της με πρώτη και καλύτερη τη Μυριέλλα, γεγονός το οποίο χλευάστηκε από τον ίδιο τον Βαλάντη, δεδομένης της μέχρι πρότινος αντιπαλότητας των δύο κοριτσιών.

Η Ευρυδίκη δεν μπόρεσε να ξεστομίσει αυτό που της είπε ο Βαλάντης έτσι όταν της το ζήτησε ο Λιανός είπε ότι αν θέλει, μπορεί να το κάνει εκείνος. Ούτε ο Βαλάντης το επανέλαβε, ζήτησε συγνώμη, αλλά ουδείς φάνηκε να την αποδέχεται. Χαρακτηριστικό το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα τη στιγμή που ψήφιζε. "Κάντε του τη χάρη, κάντε και σ' εμας τη χάρη... Το αστείο έχει παρατραβήξει... Τραγικός, ο Βαλάντης", είπε χαρακτηριστικά.

Μένει να φανεί τι θα συμβεί στη συνέχεια. Από το αυριανό trailer όμως προκύπτει ότι όλοι οι Κόκκινοι έχουν βάλει τον Βαλάντη στον "πάγο". Αναμένεται η συνέχεια.