«Άγριες Μέλισσες»: Τρία φιλιά που θα ανάψουν φωτιές στο σημερινό επεισόδιο [video]

08.11.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Τρία φιλιά που θα ανάψουν φωτιές στο σημερινό επεισόδιο [video]
Σε πολλά μέτωπα οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο.

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερη αγωνία στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, κυρίως αυτές που αφορούν στα πρωταγωνιστικά ζευγάρια.

Στο σημερινό επεισόδιο (8/11/2021), λοιπόν, μεταξύ άλλων, θα έχουμε τρία φιλιά που θα "ανάψουν" φωτιές.

Για το ένα έχουμε ήδη μιλήσει και ήρθε η ώρα να το δούμε. Είναι αυτό πο θα ανταλλάξουν επί σκηνής η Δρόσω με τον Λευτέρη για χάρη της σκηνής που προβάρουν.

Η σκηνή ολοκληρώνεται όμως οι δύο "ηθοποιοί" μένουν με ένα παράξενο συναίσθημα που τους κάνει να αναρωτιούνται αν αυτό που ένιωσαν είναι αληθινό ή όχι.

Άγριες Μέλισσες - Δρόσω: Η σπάνια φωτογραφία των δύο συντρόφων της, του τηλεοπτικού και του πραγματικού, αγκαλιά

Ο Νικηφόρος, μην μπορώντας να χωνέψει ότι η Ασημίνα έχει ήδη γυρίσει κεφάλαιο στη ζωή της, φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πέτρο, ζητώντας του να την απολύσει. Η Ασημίνα μαθαίνει για τη συνάντησή τους και τον αντιμετωπίζει στο μαγαζί του. Η συνάντηση θα είναι πολύ έντονη.

Ο Ακύλας επιχειρεί να γνωρίσει τον Μπάμπη αλλά η πρώτη επαφή δεν πάει καθόλου καλά. Η συνάντηση εξελίσσεται με μεγάλη ένταση και ο Κυριάκος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Θα καταφέρει να εξομαλύνει την κατάσταση ή ο γιος του θα μπει εκ νέου στο στόχαστρο;

«Άγριες Μέλισσες»: Κι όμως, ο «Δούκας» έπαιζε στη «Λάμψη» του Φώσκολου - Θυμάσαι και που αλλού; [photos]

Ο Ακύλας πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την έγκριση του αεροδρομίου, απ’ το καθεστώς ενώ το παρελθόν του Δούκα έρχεται ξανά στην επιφάνεια μέσα απ’ τα γράμματα του πατέρα του. Ο Δούκας Σεβαστός είναι ο πρωταγωνιστής της δεύτερης ιστορίας με τα φιλιά που θα μας απασχολήσουν σήμερα. Παρά τις απειλές της Μυρσίνης, η Αντιγόνη δεν κάνει πίσω. Η συνάντησή της με τον Δούκα φαίνεται ότι θα ξεφύγει λίγο!

Η Ζωή ενημερώνει τον Κωνσταντή πως ο Ακύλας έχει στοχοποιήσει τις αδελφές Σταμίρη, ενώ ο Λάμπρος θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Η Ελένη έχει ταξιδέψει στη Λέρο για να τον δει και η συνάντησή τους ύστερα από τόσο καιρό έχει μεγάλη ένταση -και φιλιά, φυσικά!

Στο σημερινό επεισόδιο ο Νικηφόρος θα έχει στο νυχτερινό του κέντρο μια ιδιαίτερη γνωριμία, για την οποία έχουμε ήδη μιλήσει.

Ο λόγος για τη Ρένα Μόρτζου, μοναχοκόρη του Χαρίλαου Μόρτζου, ενός από τους μεγαλοεπενδυτές στο έργο του αεροδρομίου. Πρόκειται για μια θελκτική, μορφωμένη, μοντέρνα κοπέλα που θα γοητευτεί από τον Νικηφόρο, ο οποίος με τη σειρά του δε θα αργήσει να δείξει το ενδιαφέρον του στην προοπτική μιας νέας σχέσης, αφήνοντας πίσω του το παρελθόν και την Ασημίνα. Θα καταφέρει, όμως, να ξεπεράσει πραγματικά τον μεγάλο του έρωτά για την πρώην γυναίκα του; Εν αναμονή!