«Η Γη της Ελιάς»: Ο Λυκούργος εξομολογείται τον έρωτά του στη Χάιδω [video]

08.11.2021
«Η Γη της Ελιάς»: Ο Λυκούργος εξομολογείται τον έρωτά του στη Χάιδω [video]
Μία σχέση που εξελίσσεται προς άλλη κατεύθυνση και φαινόταν εδώ και καιρό!

Η είδηση για τον πυροβολισμό της Χάιδως και το πώς αυτή τον έκανε να αισθανθεί, έκανε τον Λυκούργο να επιβεβαιώσει τις υποψίες του: το ενδιαφέρον του για εκείνη δεν είναι μόνο φιλικό!

Ο Λυκούργος είναι σίγουρος για το πώς νιώθει και αποφασίζει να πει την αλήθεια και στη Χάιδω. Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε αυτή την ερωτική εξομολόγηση και έχουμε και sneak preview από τη σκηνή. Η Χάιδω δεν φαίνεται -σε πρώτη φάση- να ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο. Η γυναίκα δείχνει σαστισμένη και η συμπεριφορά της κάνει τον ερωτοχτυπημένο Λυκούργο να "μαζευτεί" διακριτικά, όμως ίσως στη συνέχεια να αλλάξει γνώμη. Αναμένούμε:

Σε ένα διπλό επεισόδιο σήμερα (8/11/2021) θα έχουμε κι άλλες εξελίξεις. Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Στάθη για τον πυροβολισμό της Χάιδως και, παρόλο που δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος νιώθουν άβολα με την αδιαφορία του Ιάκωβου να τους συναντήσει κι αναρωτιούνται γιατί το καθυστερεί τόσο πολύ. Ο Κωσταντίνος δίνει εντολή στον Δημήτρη να επανεκκινήσει το θέμα με τις δολοφονίες των ηλικιωμένων. Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων. Ο αστυνόμος εντοπίζει τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνει επι τόπου.

Η Μαργαρίτα, υποψιασμένη ότι ο Φίλιππος είναι έτοιμος να κάνει κάποια τρέλα, τον ακολουθεί με το αυτοκίνητό της, θέλοντας έτσι να προλάβει τα χειρότερα. Τελικά, τον αποτρέπει από σίγουρη αυτοκτονία. Ο Ιάκωβος καλεί σε τραπέζι, στο σπίτι του, τον Λυκούργο και την κόρη του, όπου συναντά την Ισμήνη, για πρώτη φορά. Ο Μάνος δεν λέει όλη την αλήθεια στον πατέρα του και κανονίζει με τη Μαρίνα να φύγουν για τριήμερο ταξίδι. Ο Ιάκωβος παίρνει τηλέφωνο τον αδελφό του και ο Ισίδωρος ακούει τη φωνή του μετά από χρόνια. Η βαλλιστική έρευνα δείχνει ότι η καραμπίνα του Στάθη χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα δεδομένα αλλάζουν τελείως.