GNTM: Μια αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς ανατρέπει τις ισορροπίες

02.11.2021
GNTM: Μια αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς ανατρέπει τις ισορροπίες
11 πια τα επίδοξα μοντέλα που συνεχίζουν τον δρόμο προς την κορυφή.

Στο χθεσινό επεισόδιο τα παιδιά του GNTM κλήθηκαν αρχικά να συμμετάσχουν σε ένα mini challenge που είχε ως reference τη διεθνή καμπάνια “GOT MILK”. Οι διαγωνζόμενοι πόζαραν πίνοντας χυμούς διαφορετικού χρώματος και ο φωτογράφος Xander Romanov επέλεξε ως νικήτρια την Αγάπη, η οποία κερδίζει ένα photo shooting session μαζί του για να εμπλουτίσει το book της!

New Kid on the block

Ένας νέος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι και οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν στα challenges της μέρα ήταν, τελικά, 12. Ο λόγος για τον 21ός ετών Αιμιλιάνο, ο οποιός ήταν ο επιλαχών που είχε ορίσει η επιτροπή στο bootcamp και μπήκε στο παιχνίδι στη θέση του Βασίλη που αποχώρησε.

Οι παίκτες, αλλά και το κοινό στάθηκε μοιρασμένο απέναντι σε αυτή την άφιξη, αλλά ο καιρός θα δείξει τι θα φέρει ο άνεμος. Ιδού η στιγμή της νέας άφιξης:

«Farmers/Amish»

Στη δοκιμασία αποχώρησης τα παιδιά βρέθηκαν αντιμέτωπα με το concept «Farmers/Amish» και μεταφέρθηκαν σε ένα γραφικό τοπίο εξοχής προκιεμένου να πουν στο πνεύμα της παραδοσιακής κοινότητας που είναι γνωστή για την απλή ζωή, το απλό ντύσιμο και την απροθυμία να υιοθετήσουν τις ανέσεις που προσφέρει η τεχνολογία. Το challenge ήταν απαιτητικό καθώς το ζητούμενο εστίαζε στην έκφραση.

Η αλλαγή στους κανόνες

Φέτος είχαμε έναν νέο κανόνα στην ψηφοφορία που έδινε στους παίκτες τη δυνατότητα να σώσουν έναν από τους τρεις συμπαίκτες που έφταναν στο top bottom όμως τα «μαγειρέματα» στη διαδικασία αυτή δεν άρεσαν καθόλου στους κριτές και ανακοίνωσαν επίσημα ότι «το παίρνουν πίσω».

Η καλύτερη λήψη

Το σετ είχε ιδιαίτερες δυσκολίες τελικά, αλλά ήταν η Κυβέλη που πήρε τη δουλειά και ιδού τι είπε μετά τη νίκη της.

Η αναπάντεχη αποχώρηση

Όλως περιέργως -για πολύ μεγάλο μέρος του κοινού- εκείνος που, σύμφωνα με τους κριτές, είχε την πιο αδύναμη λήψη και άρα αποχώρησε ήταν ο Ντίνος, ο οποίος ήταν ένα από τα αδιαμφισβήτητα φαβορί.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ντίνος είχε την καλύτερη λήψη και χθες έφυγε από το παιχνίδι, όμως όχι με ήρεμο τρόπο. Δεν το πήρε πολύ καλά το αποτέλεσμα ο παίκτης και εκτός από τα κλάματα, προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το bullying που του έκανε στο παιχνίδι ο Στυλιανός. Μια πάρα πολύ έντονη αποχώρηση ενός παίκτη που έλεγε πάντα ότι είναι ο καλύτερος και ότι θα έφτανε στη νίκη!