«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Η Χάιδω συναντά την ερωμένη του άντρα της και μαθαίνει την αλήθεια [video]

01.11.2021
«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Η Χάιδω συναντά την ερωμένη του άντρα της και μαθαίνει την αλήθεια [video]
Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο.

Και ενώ τα μέτωπα που αφορούν στα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου παραμένουν, επίσης, όλα ανοιχτά, η Χάιδω Στεφανέα μαθαίνει την αλήθεια για τη διπλή ζωή του άντρα της.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει ότι η Χάιδω ανακάλυψε την ύπαρξη ερωμένης στη ζωή του μακαρίτη, πια, συζύγου της. Ο Πότης -φυσικά- την αναγνώρισε και της έδωσε στα στοιχεία της προκειμένου να την αντιμετωπίσει. Θέλοντας να μάθει την αλήθεια, η Χάιδω πάει στο σπίτι της Ειρήνης -αυτό είναι το όνομά της- χωρίς να μπορεί να σκεφτεί τι να περιμένει.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που είδαμε πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή "Ελένη" αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια. Το θέμα είναι πώς θα τη δεχτεί η Χάιδω, η οποία αντιλαμβάνεται ότι η ζωή της ήταν, κυριολεκτικά, ένα τεράστιο ψέμα.

Η Ειρήνη την υποδέχεται αναγνωρίζοντάς την αμέσως και "μπαίνει κατευθείαν στο ψητό", όπως ακριβώς της ζήτησε η Χάιδω.

"Αυτό εδώ είναι το σπίτι που θα μέναμε", της λέει. "Το αγόρασε ο Πέτρος και το έγραψε στο όνομά μου. Θα σε χώριζε και θα παντρευόμασταν", προχωρά αφήνοντας τη Χάιδω με το στόμα ανοιχτό! Η συνέχεια το βράδυ!

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα:

«Γη της Ελιάς» Spoiler: Η επιστροφή του Ιάκωβου Βρεττάκου - Ποιον ζητά να συναντήσει πρώτα

Η επιστροφή του Ιάκωβου Βρεττάκου

Βέβαια, ακόμη ένα γεγονός θα σημαδέψει τις μέρες αυτές και δεν είναι άλλο από την επιστροφή του τέταρτου αδελφού των Βρεττάκων που εμφανίζεται ύστερα από χρόνια απουσίας.

Ο Ιάκωβος Βρεττάκος, τον οποίο ερμηνεύει ο Στέφανος Κυριακίδης θα μάθει τα πάντα σχετικά με την οικογένειά του και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδρασή του σε όλα τα μέτωπα.

Ο Δημήτρης συναντά τη Μαρία

Το δεύτερο αποκλειστικό απόσπασμα της ημέρας έρχεται από την εκπμπή "Πάμε Δανάη" και αφορά ση συνάντηση που έχει ο Δημήτρης με τη μητέρα της Αθηνάς.

Η Μαρία τον υποδέχεται στο σπίτι της και του αποκαλύπτει τα πάντα. Γιατί, όμως... Και σχετικά με τι τον προειδοποιεί;

Ο Στέφανος "τσακώνει" τη Βασιλική με τον Φίλιππο

Κι άλλες αποκαλύψεις στο σημερινό επεισόδιο είδαμε στο αποκλειστικό επεισόδιο που προβλήθηκε το πρωί από την εκπομπή "Mega Καλημέρα".

Ο Στέφανος δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Δεν επιτρέπει την παραμικρή σχέση μεταξύ αυτών των δύο!