Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η γυναίκα που θα ερωτευτεί ο Νικηφόρος μετά την Ασημίνα

31.10.2021
Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η γυναίκα που θα ερωτευτεί ο Νικηφόρος μετά την Ασημίνα
Έτοιμοι για νέα κεφάλαια στις ζωές τους οι ήρωες της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις "τρέχουν" στις "Άγριες Μέλισσες" και εστιάζουν, μεταξύ άλλων, στις προσωπικές ζωές των ηρώων.

Ασημίνα και Πέτρος

Ασημίνα έχει ήδη ανταποκριθεί στο ερωτικό κάλεσμα του αφεντικού της, Πέτρου Ορφανίδη και η σχέση τους έχει περάσει στο επόμενο και αυτό είναι ο βασικός λόγος που την έκανε να ζητήσει διαζύγιο από τον Νικηφόρο. Ο γάμος τους έχει τελειώσει ουσιαστικά, αλλά τώρα πια θέλει να κάνει τον χωρισμό και τυπικό προεκειμένου -γιατί όχι- να προχωρήσει με τη ζωή της.

Νέο ερωτικό ενδιαφέρον και για τον Νικηφόρο

Οι πληροφορίες που έρχονται από τα spoilers που διαρέουν θέλουν τον Νικηφόρο να γοητεύεται από μια νέα γυναίκα που θα γνωρίσει ένα βράδυ μέσα στο μαγαζί του. Η Ρένα -αυτό είναι το όνομά της- θα φτάσει στο νυχτερινό μαγαζί των Σεβαστών με την παρέα της και θα κεντρίσει, αρχικά, με την εμφάνισή της το ενδιαφέρον του Νικηφόρου.

Οι δυο τους θα μιλήσουν για λίγο και ύστερα από μια κίνηση της Ασημίνας που θα τονίσει στον Νικηφόρο ότι η δική τους σχέση ανήκει πια τελείως στο παρελθόν, θα ζητήσει από τη Ρένα να βγουν έξω οι δυο τους. Και έτσι θα αρχίσει η ιστορία η δική τους.

Η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη νέα αγαπημένη του Νικηφόρου είναι η Μελίνα Λεφαντζή η οποία πολύ σύντομα θα ενταχθεί στο καστ της σειράς. Αναμένουμε.