Σασμός Spoiler: Ένας νέος έρωτας, πολλές απορίες και ένα ατύχημα

29.10.2021
Σασμός Spoiler: Ένας νέος έρωτας, πολλές απορίες και ένα ατύχημα
Καζάνι που βράζει το Ρέθυμνο για ακόμη μία εβδομάδα.

Οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του Alpha έρχονται καταιγιστικές και την ερχόμενη εβδομάδα. Το φλερτ του Πετρή με τη Σεμίνα εξελίσσεται όμως εκείνος προβληματίζεται ιδιαίτερα όταν κάποια στιγμή τη βλέπει να επιστρέφει στο σπίτι της αγκαλιά με τον Διονύση, ο οποίος γενικότερα παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Μετά την Ασημίνα και ο Νικηφόρος με νέο έρωτα [video]

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης θα έχει ένα ατύχημα στη δουλειά και θα τραυματιστεί σοβαρά. Τον βοηθά ο Μαθιός που είναι μαζί του στο μαγαζί όμως στο πλευρό του θα βρεθεί και ο Πέτρος, με τον οποίο θα καλλιεργηθεί μια παράξενη, φιλική σχέση.

Ο Αστέρης είναι στο νοσοκομείο και η Αργυρώ τρελαίνεται όταν το μαθαίνει. Αψηφά τα όσα της λέει η μητέρα της και αποφασίζει να τον επισκεφτεί, παρόλο που η μητέρα του είναι εκεί κοντά του. Η σχέση τους δεν θα μείνει, άλλο, κρυφή!

«Γη της Ελιάς» Spoiler: Έτσι θα γίνει η αποκάλυψη της κρυφής σχέσης Στάθη και Ιουλίας - Η τραγική συνέπεια

Την ίδια στιγμή, ο νέος γιατρός της πόλης, ο Άγγελος, έχει φτάσει για να μείνει καθώς ενώ αναπτύσσει σχέσεις με τους ντόπιους ψάχνει να βρει στοιχεία ως προς το ποια ήταν η μητέρα του. Η φωτογραφία με τις τρεις γυναίκες που έχει πάντα μαζί του κρύβει την αλήθεια, όμως δεν ξέρει από πού να το "πιάσει". Το στοιχείο που ψάχνει το βρίσκει κάποια στιγμή στο καφενείο του χωριού όταν βλέπει ακριβώς την ίδια φωτογραφία. Ποιες είναι αυτές οι τρεις γυναίκες;

Μαθαίνει από την Άννα ότι στη φωτογραφία είναι η ίδια, η Ανθούλα και η Παναγιώτα, η μητέρα της Άσπας. Ταραγμένος επισκέπτεται την Άσπα και κατορθώνει να μάθει ότι η μάνα της δε πήγε ποτέ στην Αθήνα. Για την Ανθούλα, όμως, δεν ξέρει ακόμα τίποτα…

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας (ή, έστω, μίας αλήθειας) έχει ξεκινήσει.