«Γη της Ελιάς» Spoiler: Έτσι θα γίνει η αποκάλυψη της κρυφής σχέσης Στάθη και Ιουλίας - Η τραγική συνέπεια

27.10.2021
«Γη της Ελιάς» Spoiler: Έτσι θα γίνει η αποκάλυψη της κρυφής σχέσης Στάθη και Ιουλίας - Η τραγική συνέπεια
Ένας έρωτας μεγάλος και πονεμένος φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του.

Ο Στάθης και η Ιουλία βρέθηκαν επιτέλους μαζί έχοντας χάσει μία ολόκληρη ζωή λόγω απαγορεύσεων όμως φαίνεται πως ούτε και τώρα θα μείνουν μαζί τελικά.

Η Χάιδω δέχτηκε επίθεση που της κόστισε τη ζωή και το όπλο από το οποίο έφυγαν οι σφαίρες ήταν του Στάθη, τον οποίο είχε κατηγορήσει η ίδια, έτσι κι αλλιώς από την αρχή. Τον Στάθη κατηγορούσε και για τους φόνους του συζύγου της και της κόρης τους, εξάλλου.

Ο αστυνόμος συλλαμβάνει τον Στάθη, ο οποίος, έχει άλλοθι αλλά δεν μπορεί με τίποτα να το χρησιμοποιήσει. Τη στιγμή της επίθεσης εκείνος βρισκόταν με την Ιουλία στο σπίτι στην Καρδαμύλλη και, φυσικά, δεν θέλει με τίποτα να αποκαλύψει τη σχέση τους.

Η Ιουλία, όμως, που παρακολουθεί τι συμβαίνει δεν μπορεί να επιτρέψει να καταστραφεί ο αγαπημένος της ενώ είναι αθώος και αποφασίζει να πει την αλήθεια. Με όποιο κόστος!

Δίνει στον Στάθη το άλλοθί του, λοιπόν, και εκείνος ελευθερώνεται.

Όλη η Μάνη, όμως, έμαθε για τον παράνομο δεσμό του. Η δε Αρετή, η γυναίκα του Στάθη, το έμαθε από τον πιο λάθος άνθρωπο, από τη Χάιδω, η οποία θέλησε, φυσικά να της στρίψει το μαχαίρι στην πληγή.

Η Αρετή, έχοντας πια τις υποψίες της επιβεβαιωμένες, τυφλώνεται από τη ζήλεια και τον θυμό και βγαίνει στους δρόμους με το αυτοκίνητο και χάνει τον έλεγχο.

Ο Στάθης και η Ιουλία αποφασίζουν να πουν την αλήθεια στη Μυρτάλη και τον Στέφανο, προκειμένου να μην τη μάθουν από αλλού και η Αρετή δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο!

Με τον Στέφανο έξαλλο και την Αρετή σε αυτή την κατάσταση, φαίνεται ότι ο Στάθης παίρνει απόφαση να τερματίσει τη σχέση του με την Ιουλία, θυσιάζοντας, ακόμη μία φορά, την αγάπη τους.

Εν αναμονή νέων εξελίξεων λοιπόν!