«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Μετά την Ασημίνα και ο Νικηφόρος με νέο έρωτα [video]

27.10.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Μετά την Ασημίνα και ο Νικηφόρος με νέο έρωτα [video]
Νέο κεφάλαιο και για τους δύο πρώην συζύγους.

Η ζωή -και οι εξελίξεις- "τρέχουν" για τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και το ενδιαφέρον στρέφεται προς την Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) και τον Νικηφόρο (Αναστάσης Ροϊλός) που ενώ κάποια στιγμή φάνηκε ότι ενδέχεται να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους, τελικά θα πάρουν χωριστούς δρόμους.

Ο νέος έρωτας της Ασημίνας

Η Ασημίνα έχει κλείσει το "κεφάλαιο" Νικηφόρος προ καιρού και σε αυτό βοήθησε σε τεράστιο βαθμό η παρουσία του Πέτρου Ορφανίδη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) στη ζωή της. Από τότε που έπιασε δουλειά στην εφημερίδα του και τον γνώρισε, η Ασημίνα δείχνει να έχει αναπτύξει ένα νέο ενδιαφέρον για τη ζωή.

Μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμη να ομολογήσει τα αισθήματά της ούτε στον ίδιο της τον εαυτό όμως είναι εμφανέστατη η επιρροή που έχει επάνω της ο εργοδότης της.

Ο Πέτρος έχει αναγνωρίσει πιο νωρίς τα αισθήματά του και έρχεται η στιγμή που της τα αποκαλύπτει κλέβοντας και ένα φιλί.

Η Ασημίνα αποφασίζει να ακολουθήσει στην καρδιά της και ζητά από τον Νικηφόρο διαζύγιο και επίσημα.

«Άγριες Μέλισσες»: Η πρωτοφανής διάψευση από πλευράς σεναριογράφων

Νέος έρωτας και για τον Νικηφόρο

Μετά το πρώτο σοκ -πάντα ένιωθε μέσα του ότι θα ξαναέσμιγε με την Ασημινα- ο Νικηφόρος συμφωνεί να δώσουν και τυπικά το τέλος στον γάμο τους με την Ασημίνα και μία νέα γυναίκα δεν αργεί να μπει στη ζωή του.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Ρένα, μία γυναίκα που έρχεται με την παρέα της στην μπουάτ του Νικηφόρου να κερδίζει το ενιαφέρον του τελείως ξαφνικά. Οι δυο τους περνούν όλο το βράδυ μαζί και εκείνος της ζητά να βγουν ένα ραντεβού. Ο έρωτας δεν αργεί να ανθίσει.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [27/10/2021] επεισόδιο

Η Αντιγόνη συνεχίζει το σχέδιο του ζεύγους Σεβαστού. Η κατάθεσή της θα καταφέρει να αντιστρέψει τη δίκη; Όλοι βρίσκονται σε αγωνία για το επικείμενο αποτέλεσμα του δικαστηρίου. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει απ’ τη χώρα και προβαίνει σε μια απρόσμενη κίνηση που θα αλλάξει τη σχέση του με την Ασημίνα. Ο Λάμπρος συνεχίζει την παράνομη αλληλογραφία με την Ελένη και προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ τις έρευνές της. Η Ζωή βρίσκεται εγκλωβισμένη καθώς η Αιμιλία ανακαλύπτει τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Θα την στηρίξει ή θα την προδώσει στον Ακύλα; Μια κίνηση του Ζάχου θα εξοργίσει την Ελένη. Στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, τα σχέδια της Ελένης κινδυνεύουν ν’ αποκαλυφθούν.