GNTM Αποχώρηση: Ο Θοδωρής έφυγε - Η πρώτη ανάρτηση και το σχόλιο για την ηλικία

20.10.2021
GNTM Αποχώρηση: Ο Θοδωρής έφυγε - Η πρώτη ανάρτηση και το σχόλιο για την ηλικία
14 πια οι διαγωνιζόμενοι στην κούρσα για τον τίτλο του Μοντέλου της Χρονιάς!

Η χθεσινή δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και διασκεδαστική, τελικά, καθώς έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να εξερευνήσουν λίγο τις υποκριτικές τους δυνατότητες. Το θέμα ήταν οι χλιδάτες σαπουνόπερες των 80s και στο πλαίσιο αυτό είχαν κληθεί η Ντορέτα Παπαδημητρίου και ο Αργύρης Αγγέλου να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Ο κάθε παίκτης είχε λάβει το σενάριο μιας σύντομης σκηνής, βασισμένης σε μια σαπουνόπερα του παρελθόντος και με την ερμηνεία της θα έδινε και τη λήψη που χρειαζόταν.

Ιδού οι προσπάθειες των παιδιών. Άκρως απολαυστικές, αν μη τι άλλο!

Η καλύτερη φωτογραφία

Εκείνος που ξεχώρισε με τη λήψη που έδωσε ήταν ο Ντίνος, ο οποίος φάνηκε να μπαίνει καλύτερα στο πετσί του ρόλου του. Ιδού η πόζα και τι είπε αμέσως μετά:

Η αποχώρηση

Στο bottom 3 για χθες βρέθηκαν η Άννα, ο Θάνος και ο Θοδωρής και μετά την ψηφοφορία των παικτών, προέκυψε ισοψηφία. Σε αυτή την περίπτωση, όπως εξήγησε η Ισμήνη, βαραίνει η βαθμολογία των κριτών, οπότε και από το παιχνίδι έφυγε ο Θοδωρής.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Ο 32χρονος γυμναστής, που κατά γενική ομολογία είχε τις πιο αδύναμες λήψεις σε όλα τα σετ, ήταν εκείνος που έφυγε από το παιχνίδι χθες το βράδυ. Αμέσως μόλις έφυγε έκανε και το πρώτο post του από το οποίο ξεχωρίζουμε το σχόλιο περί ηλικίας!

«Και κάπου εδώ το μαγικό ταξίδι του GNTM έφτασε στο τέλος του. Όμως λένε πως όταν κάτι τελειώνει κάτι καινούργιο αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική παραγωγή του @gntmgr για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στον υπέροχο αυτό διαγωνισμό, τους κριτές @genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos και τον coach @yiorgoskaravas_official που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν με τις συμβουλές τους και φυσικά τα φιλαράκια μου στο σπίτι του #gntm για την υποστήριξη. Υ. Γ. : Οι κανόνες είναι για να σπάνε, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Μην παρατάτε τα όνειρα σας ποτέ δεν είναι αργά!»