«Γη της Ελιάς» Spoiler: Η επιστροφή του Ιάκωβου Βρεττάκου - Ποιον ζητά να συναντήσει πρώτα [video]

19.10.2021
«Γη της Ελιάς» Spoiler: Η επιστροφή του Ιάκωβου Βρεττάκου - Ποιον ζητά να συναντήσει πρώτα [video]
Ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον τέταρτο αδελφό της ισχυρής οικογένειας της Αρεόπολης;

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, ο Λυκούργος αποκάλυψε στον Ισίδωρο ότι ο αδελφός τους, που όλοι είχαν για νεκρό, ζει και βασιλεύει. Του έδωσε μάλιστα και τον αριθμό τηλεφώνου του ώστε να επικοινωνήσει μαζί του, πράγμα που, όπως είδαμε στο trailer, θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο.

Ποιος, όμως, είναι ο Ιάκωβος Βρεττάκος;

Όπως μάθαμε μέσα από τα τελευταία επεισόδια, μετά την αυτοκτονία του γιου του -ο οποίος καταδικάστηκε για ένα φόνο που δεν έκανε και η αθωότητά του αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του- ο Ιάκωβος Βρεττάκος δεν θέλησε να μείνει άλλο στη Μάνη. Η στάση των αδελφών του, οι οποίοι δεν τον στήριξαν όσο θα περίμενε, φοβούμενοι, προφανώς τον κόσμο, τον έκανε να πάρει τη σύζυγό του και να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που όλοι πίστευαν ότι ήταν, πια, νεκρός. Δεν είναι όμως!

«Η Γη της Ελιάς»: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Βρεττάκου

Ο Λυκούργος βρήκε, μάλιστα, τον αριθμό τηλεφώνου του και, στο σημερινό επεισόδιο (19/10/2021) θα δούμε ότι ο Ισίδωρος του τηλεφωνεί.

Ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον χαμένο αδεφλό των Βρεττάκων είναι ο Στέφανος Κυριακίδης, ο οποίος καταφθάνει οσονούπω στη "Γη της Ελιάς".

Οι πρώτες κινήσεις του Ιάκωβου Βρεττάκου

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το ρεπορτάζ που έδωσε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", η άφιξη του εξαφανισμένου αδελφού της οικογένειας Βρεττάκου, αρχικά, θα μείνει μυστική. Ο ίδιος αρχικά θα ζητήσει να συναντήσει τη Μυρτάλη και αμέσως μετά την Ιουλία. Η συνάντηση των δύο αδελφών, μάλιστα, αναμένεται πολύ πολύ συγκινητική!

Ιδού και τα όσα είπε ο Αλέξης Μίχας σήμερα το πρωί.