«Σασμός» Spoiler: Ο θάνατος που θα «καταστρέψει» τον Νικηφόρο [video]

14.10.2021
«Σασμός» Spoiler: Ο θάνατος που θα «καταστρέψει» τον Νικηφόρο [video]
Τα χτυπήματα δεν έχουν τέλος για τον μοναχογιό της Βασιλικής και του Στεφανή.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της φετινής σεζόν που αγαπήθηκε πολύ από την πρώτη κιόλας στιγμή. Οι πληροφορίες για την εξέλιξη της πλοκής έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις και το ενδιαφέρον του κοινού είναι πολύ μεγάλο.

Σασμός Spoiler: Σκοτώνουν τον Στεφανή, αλλά δυστυχώς, θα τον ακολουθήσει κι ένας πολύ δικός του άνθωπος

Ο δολοφόνος του Στεφανή

Ο Μανώλης έχει δει ποιος σκότωσε τον Στεφανή αλλά διστάζει να το ομολογήσει γιατί σκέφτεται το κακό που θα κάνει στον κολλητό του αν μάθει ποιος του στέρησε τον πατέρα του. Και αυτό γιατί το χέρι που έκοψε το νήμα της ζωής του Στεφανή είναι ο Μαθιός, ο άντρας που τώρα πια ο Νικηφόρος έχει σαν πατέρα.

Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Αμουτζάς, ο νεαρός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Νικηφόρο, αποκάλυψε ότι μέχρι το τέλος της σειράς, ο ήρωάς του δεν θα μάθει την αλήθεια!

Αλίμονο όμως! Σύμφωνα με τελευταία spoilers αυτό δεν θα είναι το τελευταίο χτύπημα που θα δεχτεί ο νεαρός.

«Σασμός»: Παντρεμένη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» η Βασιλική - Ξέρεις ποιον;

Χάνει και τη μητέρα του

Πληροφορίες θέλουν τη Βασιλική νεκρή πολύ σύντομα. Ο Νικηφόρος θα χάσει και τη μητέρα του και, κατ' επέκταση τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Σύμφωνα με τα spoilers μετά και από αυτή την εξέλιξη ο Νικηφόρος γίνεται άλλος άνθρωπος, σκληραίνει (με την κακή έννοια), αγριεύει πολύ, κλείνεται στον εαυτό του και στέκεται μόνος απέναντι σε όλους τους άλλους.

Εκτός από τον Νικηφόρο όμως, αυτός που θα πάθει σοκ από τον θάνατο αυτό είναι, φυσικά, ο Μαθιός, ο οποίος χάνει τη γυναίκα που αγαπούσε όλη του τη ζωή και για την οποία έβαψε με αίμα τα χέρια του. Ο Μαθιός, λοιπόν, ορκίζεται εκδίκηση και χάνει κάθε άλλο ενδιαφέρον πια.

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα φορά το νυφικό, όμως η μοίρα της παίζει ένα τραγικό παιχνίδι

Τι θα δούμε στο σημερινό (14/10/2021) επεισόδιο

Προς το παρόν, ο Αστέρης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Στέλλα έπειτα από την επέμβαση που επρόκειτο να κάνει, ώστε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της και καθώς δεν τη βρίσκει επικοινωνεί με τη μητέρα της. Εκείνη του λέει να μείνει μακριά της ενώ σε πολύ λίγο θα βρεθεί προ μιας τεράστιας έκπληξης μαζί με τον σύζυγό της καθώς η Στέλλα τους ενημερώνει ότι τελικά άλλαξε γνώμη και δεν έκανε την έκτρωση. Η μητέρα της βέβαια, της αποκαλύπτει ότι η νυν σύντροφος του Αστέρη είναι πελάτισά της και εκείνη ψάχνει πληροφορίες προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητά της.

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να προετοιμάσει τη Μαρίνα για την αποκάλυψη της ταυτότητας του άντρα που έχει ερωτευτεί η Αργυρώ.

Ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται όλο και πιο κοντά και η Καλλιόπη μετανιωμένη για τα λόγια που είπε στη Βασιλική της κάνει μια κουβέντα. Εκείνη παραμένει ψυχρή απένταντί της όμως τη συζήτησή τους ακούει ο Μαθιός που ζητά τον λόγο από τη μάνα του.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να πολιορκεί τον νεαρό Βρουλάκη για το οικόπεδο που θέλει να αγοράσει. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα.

Ιδού και το trailer για μία ακόμη γεύση: