«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η Δρόσω, ο Κωνσταντής και η πιο άβολη συνάντηση - H αποκάλυψη της κρυφής σχέσης με τη Ζωή Μεγαρίτη [video]

14.10.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η Δρόσω, ο Κωνσταντής και η πιο άβολη συνάντηση - H αποκάλυψη της κρυφής σχέσης με τη Ζωή Μεγαρίτη [video]
Ο Κωνσταντής ζηλεύει και δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να το κρύψει.

Στο χθεσινό επεισόδιο πήραμε μια πρώτη γεύση, στο σημερινό (14/10/2012) θα έχουμε τη συνέχεια. Οι φανς της σχέσης Κωνσταντή - Δρόσως μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που οι αγαπημένοι τους ήρωες θα συναντηθούν και η ένταση μεταξύ τους θα πλημμυρίσει τη μικρή οθόνη.

Λαϊκή απαίτηση η επανασύνδεση αλλά...

Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που αντιδρούν φέτος στη γενικότερη «μαυρίλα» που χαρακτηρίζει την πλοκή όλων των ιστοριών που εξελίσσονται και ζητούν με πάθος την επανσύνδεση του αγαπημένου τους ζεύγους. Η αγάπη της Δρόσως και του Κωνσταντή θα ήταν ένα φως μέσα στο γενικότερο σκοτάδι που καλύπτει τη σειρά τον τελευταίο καιρό. Οι δημιουργοί όμως δεν φαίνονται διαθετειμένοι να "υποκύψουν" στη λαϊκή απαίτηση -προσώρας τουλάχιστον!

Μπορεί λοιπόν ζευγάρι να μη γίνουν όμως η Δρόσω και ο Κωνσταντής -έσπασε ο διάολος το ποδάρι του, που λέει και ο λαός μας, και- συναντήθηκαν τυχαία στον κινηματογράφο όπου εκείνος είχε πάει με την αδελφή του και εκείνη με τον Λευτέρη Μεγαρίτη και την παρέα του.

Η πολύ άβολη συνάντησή τους ξεκίνησε χθες, θα ολοκληρωθεί σήμερα και στο Twitter την υποδέχτηκαν ήδη μετά φανών και λαμπάδων. Ιδού μια μικρή γεύση από τα τιτιβίσματα για το ζευγάρι που σήμερα θα έχει περισσότερο την τιμητική του!

Μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο

Στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1 έδωσαν σήμερα (όπως κάθε μέρα) μία γεύση από το επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ. Το απόσπασμα που επιλέχτηκε σήμερα ήταν από τη συνάντηση των δύο πρώην (;) ερωτευμένων στον κινηματογράφο και η γλυκιά αμηχανία τους ήταν αυτή που κυριάρχησε, μαζί με την εμφανή ζήλια του Κωνσταντή.

Ιδού, λοιπόν μια πρώτη γεύση από τη συνάντηση αυτή που θα δούμε το βράδυ, ολοκληρωμένη.

Η αποκάλυψη για την απιστία της Ζωής Μεγαρίτη και ένα παράξενο!

Εκτός από το απόσπασμα που είδαμε νωρίτερα, στο Πρωινό έδωσαν και ένα spoiler για τη συνέχεια, που μάλλον δεν είναι και τόσο spoiler! Ο Βαγγέλης Περρής, που έχει επωμισθεί και αυτό το κομμάτι φέτος, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Μίχα από την εκπομπή, αποκάλυψε ότι οσωπούπω, η Κορίνα Μεγαρίτη θα αποκαλύψει με ποιον έχει εξωσυζυγική σχέση η μητέρα της.

«Με έναν από τους γιους τους Δούκα Σεβαστού», είπε ο Βαγγέλης Περρής με συνωμοτικό ύφος και όλοι στο πάνελ της εκπομπής έδειξαν απίστευτα έκπληκτοι με αυτό που άκουσαν. Προφανώς δεν έχει παρακολουθήσει κανείς τους «Μέλισσες» μέχρι τώρα και ούτε έχουν προσέξει όλα τα spoilers που έχουν δώσει οι ίδιοι όλο αυτό τον καιρό. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Η αποκάλυψη της απιστίας ναι, είναι ένα νέο, όμως η ταυτότητα του αντικείμενου του πόθου της Ζωής Μεγαρίτη, δεν είναι, βρε παιδιά! Τους έχουμε δει μαζί ξανά και ξανά... Μήπως το ξεχάσατε;

Έστω.

Ιδού ξανά το απόσπασμα όπως παίχτηκε στην εκομπή το πρωί και στο τέλος του βίντο η "αποκάλυψη" από τον Βαγγέλη Περρή!

Ζωή Κίττα