«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η Ασημίνα σε δίλημμα - Η εξομολόγηση που θα την ταράξει

15.10.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η Ασημίνα σε δίλημμα - Η εξομολόγηση που θα την ταράξει
Μεταξύ δύο αντρών θα βρεθεί πολύ σύντομα η δεύτερη από τις αδελφές Σταμίρη.

Δυσκολεύουν οι καταστάσεις για όλους τους ήρωες της σειράς "Άγριες Μέλισσες" με τα spoilers να αποκαλύπτουν ζοφερά κομμάτια από το μέλλον τόσο εκείνων που βρίσκονται στην εξορία, όσο και εκείνων που βρίσκονται στο Διαφάνι και τη Λάρισα.

Ο λόγος σήμερα για την Ασημίνα, η οποία μπαίνει όλο και πιο "μέσα" στην αντίσταση, ακολουθώντας τον Πέτρο και θέλοντας να βοηθήσει όσο μπορεί.

Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και ήταν, προφανώς, θέμα χρόνου μέχρι εκείνος να αναγνωρίσει ότι τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη ξεπερνούν το επίπεδο του φιλικού. Και, όπως φαίνεται, η στιγμή που θα μιλήσει ανοιχτά δεν αργεί.

Ήδη από το trailer του επόμενου επεισοδίου βλέπουμε την αλλαγή στη στάση του Πέτρου, ο οποίος ζητά από την Ασημίνα να βγουν ένα βράδυ έξω οι δυο τους, ενώ από τα spoilers μαθαίνουμε ότι πολύ σύντομα ο Πέτρος θα της εξολογηθεί ότι είναι ερωτευμένος μαζί της.

Είναι προφανές ότι ο εκδότης της εφημερίδας δεν είναι αδιάφορος στη Ασημίνα, η οποία, όμως δείχνει να έχει πλησιάσει ξανά τον Νικηφόρο τον τελευταίο καιρό.

Στο επόμενο trailer βλέπουμε επίσης ένα σημείο που υπονοεί μία πιο στενή σχέση των δύο πρώην, γεγονός που, όμως, περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Οι "αετομάτηδες" του Twitter πάντως, έχουν ήδη εντοπίσει τα σημάδια και ζητούν επανένωση του ζεύγους που έζησε έναν από τους πιο μεγάλους έρωτες της σειράς.

Ιδού το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου ολοκληρωμένο και αναμένουμε εξελίξεις ενώ στα spoilers διαβάζουμε επίσης ότι η Ασημίνα τελικά επιλέγει τον Πέτρο και ζητά, τελικά, το διαζύγιο από τον Νικηφόρο, ο οποίος δεν είναι καθόλου έτοιμος για αυτή την εξέλιξη.