Ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο - Ποιος θα τον αντικαταστήσει στο The Voice φέτος;

08.10.2021
Ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο - Ποιος θα τον αντικαταστήσει στο The Voice φέτος;
Έτοιμος για το επόμενο Survivor ο δημοφιλής παρουσιαστής;

Ένα από τα θέματα με τα οποία καταπιάστηκαν στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" σήμερα (8/10/2021) ήταν και το μέλλον του Γιώργου Λιανού που, όπως φαίνεται, τον στέλνει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής σε ανάλογη ερώτηση που του έγινε από άλλη εκπομπή είχε δηλώσει άγνοια προς το παρόν, όμως, όπως γίνεται γνωστό, η συζητήσεις περί Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει για τα καλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και στη θέση του στο δημοφιλές talent show του σταθμού θα πάρει, κατά πάσα πιθανόητα, ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ο αριθμός των live εξαρτάται από την ημερομηνία αναχώρησης του Γιώργου Λιανού», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Γιώργος Λιανός: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του

Η πρώτη φωτογραφία με τη μικρή του κόρη

Όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο πέρσι, ο Γιώργος Λιανός έγινε πατέρας για τέταρτη φορά. Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους (πρώτο παιδί για εκείνη) που, όπως φαίνεται έχει κλέψει την καρδιά του πολύτεκνου, πια, μπαμπά!

Πρόσφατα ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε μια φωτογραφία του στην οποία κρατά αγκαλιά την μικρούλα και "λιώνει" και... "λιώνουμε" κι εμείς. Ιδού: