Σασμός Spoiler: Η Στέλλα φορά το νυφικό, όμως η μοίρα της παίζει ένα τραγικό παιχνίδι

07.10.2021
Σασμός Spoiler: Η Στέλλα φορά το νυφικό, όμως η μοίρα της παίζει ένα τραγικό παιχνίδι
Μία ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά προκάλεσε μέγα σάλο μεταξύ των θαυμαστών της σειράς, πράγμα που ήταν και ο στόχος της εξαρχής!

Η σειρά του Mega, Σασμός, συνεχίζει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν διαρκώς.

Μία από τις ιστορίες που εξελίσσονται αυτές τις μέρες είναι και αυτή που αφορά στον χωρισμό του Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Στέλλας (Ευγενία Σαμαρά) η οποία δεν μπορεί να καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί και έφτασαν εκεί τόσο ξαφνικά από τις χαρές του αρραβώνα τους.

Ο Αστέρης νιώθει ελεύθερος πια να χαρεί τον έρωτά του με την Αργυρώ (Χριστίνα Φαμέλη-Χειλά) όμως ούτε αυτό θα εξελιχθεί όπως το φανταζόταν.

Ας δούμε τα πράγματα ένα ένα όμως.

«Σασμός»: Παντρεμένη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» η Βασιλική - Ξέρεις ποιον;

Ο χωρισμός και η εγκυμοσύνη

Μην μπορώντας να κάνει και διαφορετικά, η Στέλλα έχει δεχτεί τον χωρισμό από τον Αστέρη, όμως δεν της φεύγει από το μυαλό ότι υπάρχει άλλη. Εκείνος δεν το έχει επιβεβαιώσει -ούτε και ο πατέρας της που τον έχει δει σε τρυφερές στιγμές με την Αργυρώ- όμως εκείνη είναι σίγουρη.

Και ενώ έχει αποδεχτεί ότι η ζωή προχωρά, αντιλαμβάνεται ότι είναι λίγος καιρό που δεν νιώθει και πολύ καλά στην υγεία της. Οι εξετάσεις αποκαλύπτουν ότι είναι έγκυος και η ίδια αποκαλύπτει το νέο στους γονείς της.

Μέχρις αυτού του σημείου έχουμε δει και στα trailers για το σημερινό (7/10/2021) επεισόδιο. Έχουμε δει επίσης ότι η Αργυρώ νιώθει παράξενα καθώς το μυαλό της της παίζει παράξενα παιχνίδια και ζητά βοήθεια ψυχολόγου ενώ κρατά τον Αστέρη σε απόσταση. Η ψυχολόγος στην οποία απευθύνεται είναι η Σοφία, η μητέρα της Στέλλας, η οποία, φυσικά, μαθαίνει τα πάντα και μπαίνει σε δίλημμα σχετικά με το αν μιλήσει ή όχι στην κόρη της.

Σασμός - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το σίριαλ που έχει να κάνει με το δικό της παρελθόν [video]

Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά

Και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, η Ευγενία Σαμαρά, ρίχνει μια "βόμβα". Μοιράστηκε μία φωτογραφία της Στέλλας με το νυφικό και έκανε τους θαυμαστές της σειράς να... τρέχουν. Αν κρίνουμε, πάντως, από τη λεζάντα με την οποία τη συνόδευσε, αυτός ήταν και ο στόχος της.

«Σήμερα είναι η μέρα που θα κάψω το μυαλουδάκι των αγαπημένων τηλεθεατών του @sasmos_alphatv_official . Στελλίτσα Καμαριωτάκη νύφη. Κάντε σενάρια ελεύθερα. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ», έγραψε η ηθοποιός ενώ ενημέρωσε ότι τη φωτογραφία την τράβηξε η τηλεοπτική παρ' ολίγον πεθερά της, Μαρία Τζομπανάκη!

Η τραγική εξέλιξη

Και ενώ τα σενάρια περί του γάμου έχουν πάρει φωτιά, τα spoilers θέλουν το παιδί που περιμένει η Στέλλα να μη γεννιέται ποτέ καθώς ένα ατύχημα που θα έχει εκείνη, θα διακόψει πρόωρα την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tv24 η Στέλλα μαθαίνει ότι η Αργυρώ είναι η "άλλη γυναίκα" και γίνεται έξαλλη. Η οργή της, μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη που φτάνει να κάνει πράγματα που ουδέποτε φανταζόταν, όπως για παράδειγμα, φωτογραφίζει τον Αστέρη με την Αργυρώ και απειλεί ότι θα δείξει τις φωτογραφίες στη μητέρα εκείνου, η οποία, για την ιστορία, έχει μάθει για την εγκυμοσύνη και έχει βάλει σκοπό της ζωής της να αναγκάσει τον γιο της να κάνει το σωστό.

Εν αναμονή εξελίξεων, ιδού το trailer για το σημερινό επεισόδιο