Σασμός Spoiler: Ένας νέος έρωτας θα αναστατώσει τους πρωταγωνιστές -και έρχεται από τις Άγριες Μέλισσες

07.10.2021
Σασμός Spoiler: Ένας νέος έρωτας θα αναστατώσει τους πρωταγωνιστές -και έρχεται από τις Άγριες Μέλισσες
Δεν τις προλαβαίνουμε τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

Τινάζει την τηλεθέαση στον αέρα κάθε μέρα με την προβολή της σειράς "Σασμός" και, όπως, αποκαλύπτουν λίγο λίγο οι συντελεστές της οι ανατροπές που αναμένονται θα κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Tηλεθέαση - Prime time: H μυθοπλασία «γκρεμίζει» τα ριάλιτι

Οι εξελίξεις σε μερικά από τα μέτωπα

Η ταυτότητα του δολοφόνου του Στεφανή έχει πια αποκαλυφθεί -παρόλες τις αμφιβολίες, τελικά ο Μαθιός είναι εκείνος που σήκωσε το πιστόλι απέναντι στον άντρα της αιώνια αγαπημένης του. Η Στέλλα και ο Αστέρης χώρισαν και εκείνος ανυπομονεί να προχωρήσει τη ζωή του με την Αργυρώ όμως εκείνη του βάζει λίγο "φρένο" καθότι νιώθει μεγάλη πίεση και με τον πατέρα της να έχει επιστρέψει στα όνειρά της ζητά τη βοήθεια ψυχολόγου.

Η ψυχολόγος στην οποία απευθύνεται είναι η μητέρα της Στέλλας, η οποία μαθαίνει ότι είναι έγκυος και σκέφτεται τι να κάνει.

Ο Μαθιός βρίσκεται πάντα κοντά στη Βασιλική και 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, θα ξανασμίξουν, όμως τα φαντάσματα ανάμεσά τους είναι πολλά και θα φανεί πόσο θα τους επηρεάσουν.

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα φορά το νυφικό, όμως η μοίρα της παίζει ένα τραγικό παιχνίδι

Ο Νικηφόρος στηρίζει την Τζένη στις δύσκολες στιγμές που ζει με την εκβιασμό του Άγη και η Θοδώρα, παρότι φορά το δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο Γιώργης, φλερτάρει επικίνδυνα με τον Πετρή, ο οποίος παίζει μαζί της, του εξάπτει το ενδιαφέρον, όμως δεν έχει κανέναν σκοπό να τη δει διαφορετικά ξανά.

Η κατάσταση μεταξύ τους θα ξεφύγει και κάτι άσχημο θα γίνει στο μέλλον. Προς το παρόν όμως, το spoiler που έχουμε αφορά σε μία νέα γυναίκα στη ζωή του Πετρή.

Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό

Ο λόγος για την Εριέττα Μανούρη που θα μπει στη σειρά ερμηνεύοντας τη Σεμίνα, τη δυναμική κοπέλα που θα ξετρελάνει τον Πέτρο και θα τρελάνει τη Θοδώρα!

Τη νεαρή ηθοποιό τη γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Άγριες Μέλισσες όπου ερμήνευσε τον ρόλο της μητέρα των αδελφών Σταμίρη. Στη σειρά αυτή , έτσι για την ιστορία, γνώρισε και τον Αναστάση Ροϊλό (Νικηφόρος Σεβαστός) με τον οποίο από εκείνη τη στιγμή είναι ζευγάρι [φωτό κάτω]


Η Σεμίνα λοιπόν είναι μία δυναμική γυναίκα που λατρεύει τις μηχανές και εξαιτίας αυτής της ενασχόλησής της θα γνωρίσει τον Πέτρο και θα του πάρει τα μυαλά, οδηγώντας σε απόγωνση τη Θοδώρα που είχε αναθαρρύσει ότι θα τον είχε πάλι στην αγκαλιά της. Και μια γυναίκα με τον εκκρητικό χαρακτήρα της Θοδώρας σε απόγνωση δεν είναι καθόλου «καλά μαντάτα». Αυτά όμως είναι για αργότερα.

Προς το παρόν ιδού μια γεύση από το τι να περιμένουμε στο σημερινό (7/10/2021) επεισόδιο.