Survivor 4: Αυτή είναι η ομάδα των "Μαχητών" - Οι πρώτες δηλώσεις τους [video]

21.12.2020
Survivor 4: Αυτή είναι η ομάδα των "Μαχητών" - Οι πρώτες δηλώσεις τους [video]
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του δημοφιλούς ριάλιτι διαβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει και ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε έναν έναν τους φετινούς παίκτες που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά παρουσιάστηκε η ομάδα των "Διασήμων" και τώρα ήρθε η ώρα των "Μαχητών". Ιδού οι πληροφορίες που δόθηκαν στον σταθμό για τους 10 παίκτες της ομάδας αυτής καθώς και το τρέιλερ που τους παρουσιάζει:

Γιώργος Κόρομι (31 ετών). Μένει στην Αθήνα, είναι ιδιοκτήτης καφέ στο κέντρο. Λατρεύει τη φύση και το ψαροντούφεκο. Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους, δεν του αρέσει η ήττα και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη.

Έλενα Λιλιοπούλου (24 ετών). Σπουδάζει προπονητική και δουλεύει σε φούρνο. Στον ελεύθερό της χρόνο κάνει crossfit και βάρη. Στο Survivor πηγαίνει γιατί έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να κερδίσει το έπαθλο.

Τζειμς Καφετζής (24 ετών) Μένει στη Ρόδο, δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Αγαπά τη θάλασσα και πριν δυο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοφόρο τον Ατλαντικό παρέα με τον πατέρα του και τον αδελφό του τρώγοντας επί 20 μέρες από ένα παξιμάδι. Τον ενοχλούν η αδικία και το κουτσομπολιό.

Γιώργος Ασημακόπουλος (29 ετών). Ιδιοκτήτης καταστημάτων με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κέρκυρα και την Κηφισιά. Έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων και παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ. Είναι αυθόρμητος και του αρέσει να παίζει για την ομάδα. Το μόνο που μπορεί να τον δυσκολέψει είναι το φαγητό.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη (25 ετών). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάζεται σε γυμναστήρια και έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε. Είναι τελειομανής, της αρέσει η τάξη και αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο είναι η καθαριότητα και η έλλειψη φαγητού.

Κώστας Παπαδόπουλος (36 ετών). Γεννήθηκε στη Ρωσία. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής. Υπήρξε παλαιστής, αγαπάει το surf, είναι πατέρας τριών παιδιών και τον ενοχλεί η τεμπελιά. Αυτό που θα τον δυσκολέψει περισσότερο είναι η απουσία των παιδιών του.

Σοφία Μαργαρίτη (41 ετών). Δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Είναι χωρισμένη και μητέρα δυο παιδιών. Δηλώνει ατρόμητη και αποφασισμένη για να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο.

Νίκος Μπάρζτης (26 ετών) Έχει καταγωγή από την Κορινθία. Μένει με τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του. Ασχολείται με τις αγροτικές εργασίες αφού οι γονείς του διαθέτουν κτήματα. Είναι ισχυρογνώμων νευρικός και δεν του αρέσει η ήττα.

Κρις Σταμούλης (32 ετών). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα και αυτό που θα τον δυσκολέψει είναι πως δε θα μπορεί να προπονείται.

Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου Είναι Instagrammer με αρκετές συμμετοχές σε video clip και τηλεοπτικές παραγωγές. Θα τη δυσκολέψουν περισσότερο οι καιρικές συνθήκες καθώς φοβάται το ενδεχόμενο να αρρωστήσει. Στοχεύει στο μεγάλο έπαθλο.

Όσο για τον ρόλο του παρουσιαστή; Ύστερα από την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη ότι θα μείνει στην Ελλάδα στο πλευρό της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, η οποία είναι έγκυος (σε δίδυμα) προέκυψε ένα "κενό" το οποίο τελικά θα καλύψει ο Γιώργος Λιανός, παλιός γνώριμος και του Survivor, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.