«Αγριες Μέλισσες» spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής στην πιο ερωτική σκηνή της χρονιάς!

21.12.2020
«Αγριες Μέλισσες» spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής στην πιο ερωτική σκηνή της χρονιάς!
Την απόλυτη ερωτική σκηνή αναμένεται να παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες προσεχώς σύμφωνα με τα spoilers.

Κωνσταντής και Δρόσω θα κάνουν έρωτα και όπως είναι αναμενόμενο το Διαφάνι θα πάει για άλλη μια φορά φωτιά. Σύμφωνα με το TV24 ο Κωνσταντής τα τινάζει όλα στον αέρα για χάρη της Δρόσως και ματαιώνει και τον γάμο του με τη Δόμνα.

Από την άλλη, εκείνη γοητεύεται από το ενδιαφέρον του, ύστερα μάλιστα από την αποκάλυψη για τον μικρό Σέργιο, αλλά από την άλλη ξέρει πως μια σχέση μεταξύ τους θα φέρει μεγαλύτερες φουρτούνες και στις δύο οικογένειες Σεβαστού και Σταμίρη. Όταν όμως εισβάλλει το πάθος, τι γίνεται με τη λογική;

Ο Κωνσταντής θα πείσει τη Δρόσω για τα ερωτικά συναισθήματά του και οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι. Η αγάπη του ξεχειλίζει για εκείνη και η ίδια θα κάνει έρωτα μαζί του. Το μόνο εμπόδιο για τον γιο του Δούκα είναι η αρραβωνιαστικιά του, η Δόμνα, γι’ αυτό αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους. Η Μυρσίνη όμως γίνεται έξαλλη με τη στάση του και του ζητεί να σοβαρευτεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η Δόμνα που κρυφακούει τη συζήτηση μάνας και γιου, γίνεται πυρ και μανία και ορκίζεται να του κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη σε περίπτωση που τη ρεζιλέψει. Από την άλλη μεριά, ο μελλοντικός πεθερός του, ο Θέμελης, τον κρατάει στο χέρι με τα κτήματα της παράνομης καλλιέργειας κάνναβης… Κτήματα για τα οποία ο Δούκας έχει άλλα σχέδια.

Αγριες Μέλισσες: Οι απειλές του Τάκη στη Δρόσω
Και η Δρόσω όμως θα βρει ξανά μπροστά της τον Τάκη. Ο άνδρας που την οδήγησε στα καταγώγια της Τρούμπας και στη συνέχεια στην πορνεία θα δείξει το πιο κακό του πρόσωπο. O Τάκης θα πάει να βρει τη Δρόσω στο Διαφάνι και θα την εκβιάσει λέγοντάς της να ζητήσει από την αδελφή και τον γαμπρό της χρήματα, αλλιώς θα αποκαλύψει στον Δούκα Σεβαστό όλη την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο.

Εκείνη όμως δεν φοβάται πια, γιατί έχει προστάτη της τον Κωνσταντή και εκείνος είναι που θα κρατήσει σε απόσταση τον Τάκη. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της, θέλοντας να εκδικηθεί τη Δρόσω, που γύρισε σελίδα στη ζωή της, θα αφήσει επίτηδες στο χωριό φυλλάδια με τη φωτογραφία της από το μπαρ Χαβάη και έτσι θα μάθουν όλοι τη μυστική ζωή της στην Τρούμπα ως Ρόζα.