Άγριες Μέλισσες Spoiler: Βόσκαρης, Λάμπρος και Ελένη σε μια σκηνή που θα κόψει την ανάσα

14.12.2020
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Βόσκαρης, Λάμπρος και Ελένη σε μια σκηνή που θα κόψει την ανάσα
Μία ακόμη εβδομάδα συγκλονιστικών εξελίξεων ξεκινά σήμερα (14/12/2020) στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 και παρότι σε γενικές γραμμές ξέρουμε τι να περιμένουμε, πάντα έχουμε μερικές έξτρα πληροφορίες που μας... ταράζουν!

Η Δρόσω γύρισε στο χωριό και η Ασημίνα δεν φαίνεται να μπορεί να το αντιμετωπίσει νηφάλια, γεγονός που θα την οδηγήσει σε ακραίες επιλογές. Ο Βόσκαρης θέλει να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι και θα θελήσει στο πλευρό του τη Σοφούλα ενώ η αποκαθήλωση του Δούκα ξεκινάει!

Ενώ είχαμε διαβάσει ότι ο Λάμπρος μαθαίνει τα πάντα για τα όσα πέρασε η Ελένη στη φυλακή από τη Δρόσω, τελικά, νεότερο ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ αποκαλύπτει ότι ήταν ο Λάζαρος Γκούμας που άνοιξε τα μάτια του δάσκαλου, προτρέποντας να σώσει την Ελένη με κάθε κόστος!

Ο Λάμπρος συνεχίζει να στηρίζει τη γυναίκα που αγαπά όμως επιμένει να μάθει την αλήθεια. Σύμφωνα μ ετο ρεπορτάζ, καθώς δεν παίρνει της απαντήσεις που θέλει, ο δάσκαλος επισκέπτεται στις φυλακές τον Λάζαρο Γκούμα, ο οποίος τα ξέρει όλα.

«Ξύνεις πληγές και καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από όλο αυτό», τον συμβουλεύει ο Λάζαρος, αλλά ότανο Λάμπρος του εξηγεί ότι ο Βόσκαρης ήρθε στο Διαφάνι ως διοικητής με σκοπό, προφανώς, να αποτελειώσει την Ελένη, τότε εκείνος λυγίζει και ανοίγει το στόμα του. Τα είπε όλα... για τα βασανιστήρια, τους βιασμούς και την έκτρωση. «Πάρε την Ελένη από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορείς! Μην την αφήσεις λεπτό κοντά σ’ αυτόν τον άντρα! Σώσε την» τον ξορκίζει.

Ο Λάμπρος ανακοινώνει στην Ελένη ότι θα ζητήσει μετάθεση για να ζήσουν μακριά από τα πάντα οι δυο τους μόνοι και η έκπληξη έρχεται ότι η Ελένη δέχεται τα νέα με χαρά και... ανακούφιση. Όμως ο Βόσκαρης έχει άλλα σχέδια και το ίδιο βράδυ εισβάλλει στο σπίτι της και επιχειρεί να τη βιάσει!

Η μάχη θα είναι σφοδρή, σώμα με σώμα και θα θυμίσει τις παλιές άσχημες εποχές τον καιρό της φυλακής. Λυσσασμένος, ο Βόσκαρης θα προσπαθήσει με όλο το "είναι" να επικρατήσει, χωρίς, όμως να υπολογίσει τον Λάμπρο, ο οποίος θα επέμβει την τελευταία στιγμή και θα σώσει την αγαπημένη του από τα χέρια του. Τι θα γίνει μετά... αναμένουμε.

Προς το παρόν, στο σημερινό επεισόδιο (14/12/2020) θα δούμε τα εξής:

Χριστούγεννα στο Διαφάνι και το χωριό γιορτάζει. Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σ’ αυτή την κατάσταση είναι η Μυρσίνη. Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί. Μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Η Δόμνα, όμως, θα του κόψει τη χαρά. Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει. Ο Βόσκαρης, όμως, τη γυροφέρνει καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του. Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.

Και έχουμε και τρέιλερ: