Σάκης Τανιμανίδης: Επίσημα εκτός Survivor - Το συγκινητικό "αντίο" και η αντίδραση της Χριστίνας Μπόμπα και των κουμπάρων τους

14.12.2020
Σάκης Τανιμανίδης: Επίσημα εκτός Survivor - Το συγκινητικό "αντίο" και η αντίδραση της Χριστίνας Μπόμπα και των κουμπάρων τους
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και από στόματος του πιο άμεσα ενδιαφερόμενου. Δεν πάει Άγιο Δομίνικο φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η εκγυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα άλλαξε τα σχέδια του θεσσαλονικιού παρουσιαστή -και του ΣΚΑΪ γενικότερα όπως φαίνεται.

Με μία ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο στο Instagram θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ο Σάκης Τανιμανίδης. Μία ανάρτηση που κλείνει με ένα συγκινητικό ευχαριστώ και ένα αντίο!

Το Survivor ήρθε πριν λίγα χρόνια σαν κομήτης να ταράξει όλη τη χώρα και φυσικά την ίδια μου τη ζωή. Στο Survivor είδα εμένα, κι από ότι μου λένε πολλοί, είδαν σε μένα το Survivor. Η παρουσίασή του έμοιαζε σαν κάτι απολύτως φυσικό, κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Και όπως με όλα όσα κάνω στην ζωή μου το έκανα και αυτό με όλο μου το πάθος (ίσως καμιά φορά με υπερβολικό πάθος, τις φορές που έκλεινε η φωνή μου από τις περιγραφές των αγωνισμάτων). ⁣ ⁣ Οι μήνες (τα χρόνια αν τα αθροίσουμε όλα μαζί) που πέρασα στον Αγ. Δομίνικο είναι αξέχαστα και οι φίλοι που έκανα αληθινοί. ⁣Για όλα αυτά νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη. ⁣ ⁣ Η ζωή μας όμως είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, μια πορεία από διαφορετικά στάδια. Και το δικό μου στάδιο αυτή τη στιγμή είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα, αφού περιμένουμε με ανυπομονησία τη γέννηση των 2 μας παιδιών. Η Χριστίνα λόγω της δίδυμης κύησης θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έτσι κι εγώ αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένεια μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα.⁣ ⁣ Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Survivor, όλους τους παίκτες, τον ΣΚΑΙ, ευχαριστώ τον Acun για την εμπιστοσύνη του, και φυσικά ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές για την αγάπη σας...σας αγαπώ έναν έναν πραγματικά!⁣ ⁣ Αντίο Survivor. 3...2...1..........⁣ #ThankYou

Από τους πρώτους που αντέδρασαν στην ανάρτηση αυτή ήταν η Χριστίνα Μπόμπα (με μια καρδούλα) και οι κουμπάροι και κολλητοί φίλοι του ζεύγους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, χειροκροτώντας την απόφασή του.

Με τον Σάκη επίσημα εκτός παιχνιδιού, τα περιθώρια για την ανεύρεση παρουσιαστή του Survivor στενεύουν επικίνδυνα. Ακούγεται, φυσικά, το όνομα του Γιώργου Λιανού, όμως καθώς εκείνος έχει ακόμη υποχρεώσεις στο Voice τα πράγματα δεν είναι απλά. Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται με έναν "από μηχανής Θεό" αλλά ακόμη δεν είναι τίποτα επίσημο σε αυτό τον τομέα. Αναμένουμε.