Σάκης Τανιμανίδης: Η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα φέρνει ντόμινο εξελίξεων στο Susrvivor (και όχι μόνο)

13.12.2020
Σάκης Τανιμανίδης: Η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα φέρνει ντόμινο εξελίξεων στο Susrvivor (και όχι μόνο)
Εκεί που έφτιαχνε τις βαλίτσες του για Άγιο Δομίνικο ο έλληνας παρουσιαστής ήρθαν τα... πάνω, κάτω!

Η είδηση για την εκγυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα έφερε μεγάλη χαρά στους φίλους και συνεργάτες του ζεύγους, ειδικά σε όσους γνώριζαν ότι αυτή δεν ήρθε εύκολα.

Η Χριστίνα και ο Σάκης περιμένουν δίδυμα και, όπως φαίνεται, πέρασαν πολλά μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Η ευτυχία τους, προφανώς δεν περιγράφεται, όμως, το γεγονός ως γεγονός δείχνει να αποτελεί κομβικό σημείο βάσει του οποίου θα αλλάξουν ριζικά τα επαγγελματικά σχέδια του μέλλοντος πατέρα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως είχε γίνει γνωστό, ετοίμαζε τις βαλίτσες του για Άγιο Δομίνικο όπου θα χρειαζόταν να μείνει για, τουλάχιστον, πέντε μήνες, πράγμα το οποίο, όπως εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς, ύστερα από τις εξελίξεις φαντάζει αδύνατο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Ευτυχείτε" της Σίσσυς Χρηστίδου, παρότι η όποια αλλαγή απόφασης είναι 100% αντιληπτη και σεβαστή, μία σοβαρή αναστάτωση προκλήθηκε.

Λέγεται, λοιπόν, ότι τον ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα.

Βέβαια, πρακτικά αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο καθώς ο Γιώργος Λιανός έχει ακόμη φουλ υποχρεώσεις στο "The Voice" το οποίο εξελίσσεται κανονικότατα.

Σε αυτό το σημείο, λέγεται ότι από τον ΣΚΑΪ συζητούν έντονα την πιθανότητα να ζητήσουν από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος υπήρξε και ο αρχικός (και ιδιατίερα επιτυχημένος) παρουσιαστής του talent show να... αναλάβει.

Αναμένονται εξελίξεις από το... μέτωπο, λοιπόν!