Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος μαθαίνει τα πάντα για τα βασανιστήρια της Ελένης από εκεί που δεν το περιμένει και αποκτά έναν αναπάντεχο σύμμαχο

08.12.2020
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος μαθαίνει τα πάντα για τα βασανιστήρια της Ελένης από εκεί που δεν το περιμένει και αποκτά έναν αναπάντεχο σύμμαχο
Η μία ανατροπή μετά την άλλη στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Η Λενιώ βρίσκει τη Δρόσω στην Τρούμπα και παλεύει να τη φέρει πίσω στο χωριό. Ο Κωνσταντής παλεύει με τα αισθήματά του, ο Βόσκαρης έρχεται στο Διαφάνι και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να "ριζώσει" (απειλεί τον Δούκα με ένα θανάσιμο μυστικό και αρραβωνιάζεται τη Σοφούλα) , η Ασημίνα πέφτει στα "δίχτυα" του Μπάμπη και των εξαρτήσεων που φέρνει μαζί του βλέποντας τον γάμο της να καταρρέει και ο Λάμπρος παραμένει βράχος πλάι στην Ελένη του, έχοντας αποδεχτεί (με μεγάλη λύπη) το γεγονός ότι εκείνη δεν του λέει τίποτα για τα όσα πέρσασε στη φυλακή.

Κι όμως... ήρθε η ώρα να τα μάθει όλα. Και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένει. Σύμφωνα με το youfly.com λοιπόν, ο άνθρωπος που αποκαλύπτει τη φρικτή αλήθεια στον Λάμπρο είναι η Δρόσω, στην οποία τα εκμυστηρεύτηκε σε μια στιγμή αδυναμίας η ίδια η Λενιώ. Οι δυο αδελφές, φαίνεται ότι μοιράστηκαν κομμάτια από τις μαύρες σελίδες στις ζωές τους και όταν ο Λάμπρος την πίεσε, η Δρόσω μαρτύρησε την αλήθεια για τα βασανιστήρια και τους βιασμούς που υπέμεινε η αδελφή της στη φυλακή από τον Βόσκαρη.

Ο δάσκαλος, όπως ήταν φυσικό, χάνει τα λογικά του αλλά παίρνει και τις εξηγήσεις που χρειάζεται για τη συμπεριφορά της αγαπημένης του όλο αυτό τον καιρό. Μόνος στόχος του πια, η εξόντωση του Βόσκαρη. Τον αντιμετωπίζει όμως εκείνος μέχρι που αφήνει υπονοούμενα για τις "συναντήσεις" του με την Ελένη. Ο δάσκαλος φουρκίζεται όμως είναι αποφασισμένος να τον "αποτελειώσει" και ξέρει ότι η κατά μέτωπον επίθεση δεν θα τον βγάλει πουθενά. Ζητά, λοιπόν, βοήθεια από "ψηλά" και απευθύνεται σε ανώτατους κρατικούς λειτουργούς, όπως και στην περίπτωση της αποφυλάκισης της Ελένης. Στην προκειμένη περίπτωση, χτύπησε την πόρτα του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού, ο οποίος εκπροσωπεί την ανώτατη αρχή του χωριού.

O Γραμματικός, που για την ιστορία είναι ο νέος σύντροφος της Πηνελόπης, αρχικά ακούει με επιφύλαξη το λόγο προσέγγισής του από το Λάμπρο. Ωστόσο, ευαισθητοποιείται αμέσως και αποφασίζει να τον βοηθήσει, συλλέγοντας στοιχεία γύρω από τη δράση του Βόσκαρη εντός και εκτός φυλακών. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Στο μεταξύ, ιδού τι να περιμένουμε σήμερα (8/12/2020)

  • Η άρνηση του Συνεταιρισμού ν’ αποδεχτεί τη νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου θα προκαλέσει έντονες συγκρούσεις.
  • Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, αλλά αυτός ο επικίνδυνος άντρας ήρθε για να μείνει! Από την άλλη, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.
  • Η Πηνελόπη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Γραμματικό και ο Δούκας την πετάει έξω από το σπίτι. Η Πηνελόπη, σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.
  • Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, όμως η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του.
  • Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του, σε μια καινούρια ζωή. Η Δρόσω θ’ ακολουθήσει κάποιον από τους δυο ή θα συνεχίσει στο βούρκο της Τρούμπας;